Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popiszemy?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.Kto chce,niech pisze na jakikolwiek temat!

Gość gość
I co? Nikt nie ma nic do powiedzenia?

Gość gość
A ty co masz do napisania?

Gość gość
Na przyklad to, ze troche sie nudze i szukam towarzystwa :)

Gość gość
kobieta czy facet?,czemu sie nudzisz?, ile masz lat?, czym sie zajmujesz?.Jak chcesz popisać to musisz też siebie opisać troche:D

Gość gość
Tez brak towarzystwa?

Gość gość
Kobieta lat 30 dziecko spi, mąż na imprezie!wystarczy?

Gość gość
fuu stara baba

Gość gość
O Kamerunski to twoja fota?

Gość gość
Piwosz dzieki ale pisac chyba mozna i wymieniac poglady na rozne tematy i z taka stara baba co?

Gość gość
To co cie przygnalo do Polski?

to ja moze rozkrece temat i po kolei kazdy bedzie się wypowiadał. Co sądzicie o internetowych znajomościach ? Czy uważacie,ze takowe mają szanse na przetrwanie tudziez rozwinięcie się w realu ? Po jakim czasie takiego 'klikania' i rozmow telefonicznych najlepiej się spotkać :) Czy pisanie latami na gg ma jakikolwiek sens i mozna liczyc na przeniesienie takiej znajomości do zycia realnego.A może strach przed rozczarowaniem jest silniejszy i takie znajomości nie wychodzą już nigdy poza ramy przestrzeni wirtualnej?

Gość gość
może mają szanse może i nie, któż to wie...

Gość gość
Ja uwazam, ze jak najbardziej tak!nawet podobnie mialam ze swoim mezem!tylko,ze u nas bylo najpierw spotkanie gdzie nie zaiskrzylo z mojej strony, ale pozniej kilka m-cy po pisaniu na gg postanowilam spotkac sie jeszcze raz i dzis jest moim mezem!

Gość gość
kurwa

Gość gość
Oczywiscie mi bylo troche latwiej bo juz wiedzialam jak wyglada i nie musialam obawiac sie ze po tej drugiej stronie siedzi albo napalony malolat albo jakis stary zboczeniec

Gość gość
No i co? ZAMIAST PRAVIKA MURZYN czy to forum kiedykolwiek ewoluuje do przodu zamiast wstecz?

Gość gość
Oczywiscie mi bylo troche latwiej bo juz wiedzialam jak wyglada i nie musialam obawiac sie ze po tej drugiej stronie siedzi albo napalony malolat albo jakis stary zboczeniec

Gość gość
raczej nie maja szansy bo w internecie ludzie często udaja kogos kim nie sa w rzeczywistości....

Gość gość
Pewnie murzyn to jest konto prawika

alee jeszcze ciekawi mnie taka jedna kwestia .... co sadzicie o wieloletnim pisaniu w necie ? Czy takie znajomości juz na zawsze zostają tylko wirtualne czy moze czlowiek jest tak ciekawy drugiego,ze to tylko kwestia czasu ? Ja uważam,że nie widząc drugiej osoby często idealizujemy sobie swojego rozmowce.W skutek czestego pisania przywiazujemy sie do niej,darzymy sympatią. Mijają dni,miesiące - a my odwlekamy spotkanie,bo boimy się,ze nie tylko my rozczarujemy tę drugą osobę,ale rowniez ona nas rozczaruje - bo w glowie mamy juz jakis jej obraz.

Gość gość
Niekoniecznie tak musi byc!chociaz musze przyznac ze tych uczciwych na pewno jest mniejszy odsetek no i coz...trzeba miec szczescie aby na takiego trafic:)

myślę,ze na dłuższą metę ciężko kogoś udawać,aczkolwiek czytalam kiedyś artykuł,że kobieta pisala z mężczyzną pol roku i na koniec,kiedy doszlo do spotkania - okradla go :)

Gość gość
Czemu masz login rozczarownyołówek o ile to nie tajemnica:D

Gość gość
Rozczarowany-na pewno tak jest, ze piszac z kims budujemy w swojej wyobrazni jakis obraz tej osoby,ktory pozniej w rzeczywistosci moze byc wogole z nim niezgodny!ale czy ciekawosc i chec zobaczenia tej osoby nie bedzie silniejsza?

Gość gość
Rozczarowany-na pewno tak jest, ze piszac z kims budujemy w swojej wyobrazni jakis obraz tej osoby,ktory pozniej w rzeczywistosci moze byc wogole z nim niezgodny!ale czy ciekawosc i chec zobaczenia tej osoby nie bedzie silniejsza?