Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwactwa starych kawalerow przyklady

Polecane posty

Gość gość
Zdarza mi się pierdnać pod kołdrą.

Gość gość
ruchy jak u babuchy :D

Gość gość
Ciekawe jak wyglądasz, skoro trafiasz na takich frajerów. Pewnie gdybyś wstawiła zdjęcie sprawa stałaby się jasna.

Gość gość
stary kawaler to wolny dupczyciel

Gość 35yrld
Jestem starym kawalerem i jest mi tak dobrze. Mam czas na hobby, na podróże średnio 2x w roku. Z racji tego że nie mam nikogo na utrzymaniu zarabiam więcej niż wydaję więc jestem zabezpieczony finansowo tak że w sumie kilka lat mógłbym nie pracować i starczyło by na skromne życie. Daje to fajne poczucie wolności że nie muszę chodzić do pracy tylko mogę :) I w razie gdy mnie ktoś w robocie wkurzy po prostu trzasnę drzwiami. Gdy ma się rodzinę nie ma takiego komfortu psychicznego..mus do roboty lubisz nie lubisz 5 rano i wstajesz. A samotność ? - w pracy mam kontakt z wieloma ludźmi tak że w domu odpoczywam od tego ula. Jestem raczej domatorem , nie w takim sensie że cały czas siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę. Po prostu w domu czuję się dobrze i nie są mi do szczęścia potrzebne jakieś imprezy co tydzień. Książka, dobry film ...czasami odpalę sobie konsolę i pogram. Ze znajomymi spotykam się coraz rzadziej ...mają pozakładane rodziny jak nie w pracy to muszą pilnować pociech. Niewyspani, narzekający ...na brak kasy , na brak czasu. A co z babami ? Kochałem tylko raz w życiu, kilkuletni związek ale nie wyszło. Chciałem odpocząć jakiś czas od związków i tak odpoczywam do dziś :) Czyli jakieś 10 lat. Czasami spotykam się z różnymi kobietami, mówię z góry że nie chcę się wiązać na stałe. Spędzamy miło czas, nie koniecznie chodzi tylko o sex. Często są to rozwódki albo z jakiegoś powodu samotne kobiety. Ze starą panną jeszcze nie spotykałem :) One chyba są jakieś takie podejrzliwe takie odnoszę wrażenie, albo szukają tylko kogoś na stałe. Nie uważam się za jakiegoś dziwaka, robię to co przeważnie każdy normalny facet ...bałaganię, zapominam czasem opuścić deskę na kiblu, wypiję piwko wieczorem :)

Gość gość
No ost.wpis chociaż szczery i uczciwie stawiający kobietom sprawę. tak trzymać, a nie coś tam pomrukiwać sam nie wiedząc czego się takiemu staruchowi w życiu chce.

Gość gość
kobiety zawsze będą miały coś przeciwko wolnym mężczyznom bo taki nie da się wykorzystywać finansowo

Gość gość
"Czasem zaglądam też na kafe aby upewnić sie, że żmije nadal są jadowite. " świetne x 35yrld dziś - mógłbyś być kandydatem na kandydata ;) x x x Jak ktoś już stwierdził każdy ma swoje dziwactwa tylko że (niby) u tych samotnych są bardziej postrzegane przez innych ( nie mają nic do roboty tylko :P ?) Powiedział mi kiedyś pewien "zatwardziały kawaler" że współcześni młodzi faceci zrobili się wygodni. I wskazał jako przykład swojego siostrzeńca : przystojne ciacho okolice 30-tki, własne mieszkanie ( ma z górki - rodzice mają dom i po prostu dostał mieszanie w prezencie), samochód, praca i ładna dziewczyna ... ale o ślubie nie myśli. Nawet rozstali się na jakiś czas i ponownie do siebie wrócili... Wspomniany wujek tegoż ciacha powiedział mi : a po co ma się żenić skoro ma WSZYSTKO i dodatkowo święty spokój. Trochę smutne i egoistyczne

Gość gość
40 letni byk nie potrafi sobie ugotować , matka mu pierze i obiady podstawia pod nos .Zapytałam się czy nie ma wstydu ,że matka za niego to wszystko robi odparł ,że nie.Mieszkanie ma odpisane a z tego nie chce się wyprowadzić

Gość gość
małżeństwo to żaden raj: - kłótnie z żoną której już nie można rzucić bez urządzania Armagedonu (no i dzieci) - dzieci zajmujące 100% wolnego czasu - większe wydatki - mizerna elastyczność i mobilność - przymus spędzania urlopów z żoną i dziećmi - kobieta z którą po paru latach niewiele ( prócz dzieci i kredytu) łączy - mniej seksu niż w kawalerskich czasach i to ciągle taki sam - teściowa i teść

Gość gość
40 letni byk nie potrafi sobie ugotować , matka mu pierze i obiady podstawia pod nos .Zapytałam się czy nie ma wstydu ,że matka za niego to wszystko robi odparł ,że nie.Mieszkanie ma odpisane a z tego nie chce się wyprowadzić xxxxxx Ale co ci do tego, niech sobie żyje po swojemu nie po twojemu. Każdy każdemu chce dyktować jak ma żyć.

Gość gość
rzygi smierdza pierdami

Gość gość
Autorko no i co w związku z tym? Miałaś do czynienia z trzema facetami, których sama sobie wybrałaś i według ciebie trzech, tzn. wszyscy? Ja znam 3 takie dziewczyny, też stare panny, dwie z nich to alkoholiczki i jedna d****** co nie znaczy że każda jest taka. Jeśli trafiasz na facetów co mają coś nie tak z głową, to najwidoczniej do takich cię ciągnie, albo ci normalni nie chcą mieć z tobą do czynienia, więc wina leży bardziej po twojej stronie.

Gość gość
Najlepsze są teksty ze "zachodni mezczyzni" to i tamto. A prawda jest taka ze zapewne pracujesz na zmywaku i kazdy który zarabia coś ponad minimum jest dla ciebie super macho. Wystarczy zobaczyć z kim prowadząca się półki, najczęściej z typami których rodowitych kobiety zlewają, a głupia baba ze wschodu myśli ze pana boga za nogi złapała.

Gość gość
Kobiety po prostu nie mogą znieść faktu, ze facet może chcieć być sam i być przy tym szczęśliwy. To je boli najbardziej, one potrzebują faceta, aby ten zajmował im czas i je zabawiał, bo w "samotności" się nudzą. Kobieta z jakąś pasją, które same potrafią zająć sobie czas, to naprawdę wyjątek, większość kobiet wymaga od faceta 24 godzinnej opieki.

Gość gośćstarapanna
a ja lubię starych kawalerów bo mają wszystkich w du.pie tak jak ja :-)

Gość gość
zachodni mezczyzni x Naoglądała się romantycznych filmów i seriali i stąd wyciągnęła wnioski. W krajach południowych, jak Hiszpania, a już zwłaszcza Włochy jest całe mnóstwo 45-letnich kawalerów mieszkających z rodzicami, bo taka jest tam kultura i norma. Na wyspach wcale nie jest lepiej, Anglicy, Szkoci i Irlandczycy to takie bydło, że nasi kibole przy nich to gentelmeni. Tak to jest jak żyje się stereotypami i marzeniami o idealnym kandydacie, tylko że fakt jest taki, ze jak kobieta do 30-tki nie znalazła sobie partnera, to z nią w takim razie też jest coś nie tak, bo jakoś inne mają już w tym wieku i mężów i dzieci.

Gość gość
a jeśli mam wybór spędzić dzień w słodkiej ciszy robiąc absolutnie co chcę lub patrzeć na niezadowoloną minę znudzonego męża ,latać za dwójką sympatycznych ale całkowicie absorbujących dzieci ,ogarnąć kuchnię zrobić kanapki do szkoły i pracy posłuchać uwag teściowej ,to który dzień bardziej mi się spodoba ?możecie zgadywać

Gość gość
Gdzie nie spojrzeć to baba z bólem du/py. I jeszcze się chwali na forum że ma ten ból du/py i jej z tym bólem du/py dobrze.

Gość gość
rbaty! tylko dzisiaj! www.otien.com - 50%%%% rabaty! promocje! w sklepie otien tylko dzisiaj - od 18:00 do 23:59 www.otien.com

Gość gość
rbaty! tylko dzisiaj!www.otien.com xxxxx rabaty sraty w***********laty

Gość gość zonaty
Kobiety maja racje . Ja pracuje z kawalerami to sa duże dzieci i maja swoje natręctwa np. O godzinie 17:00 wychodzą do sklepu na zakupy ,a śmieci wynoszą O 19:00 .. telewizje oglądają tylko wybrane programy . W soboty przed obiadem myja auto . I na msze chodzą p tych samych godzinach . W domu wszystko ma swoje miejsce i czas.