Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwactwa starych kawalerow przyklady

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś powstał tu temat o tym iż stary kawaler nie nadaje się do życia. Nie wiem dlaczego, ale wielu skrytykowało kobietę, która napisała o tym co myśli. Ja też postanowiłam dopisać się do tej listy, na przykładach z mojego życia. I popieram te kobietę i zgadzam się z nią. Pewnie, że może i są normalni do życia, ale to chyba trzeba mieć wielkie szczęście takich spotkać. Nadchodzi murgrabia dziwak I- spotkanie jedno, było to 6lat temu, uwaga, niedawno odezwał się stwierdzając, że "może jesteśmy sobie pisani":-D. Wtedy tyle lat temu spotkanie przy kawie i moje pyt. Jak chce się kontaktować, wcześniej sam chciał kontynuować znajomość. Wiec zaproponowała maila, a on, że nie ma neta, bo ma....auto i wszędzie może dojechać!:- D, jednak darowałam sobie znajomość, ponieważ facet był nieopdpowiedzialny,przyjechał starym autem z wybitnym tylnym reflektorem. Jak można nie zadbać o bezpieczeństwo, tylko jeździć bez lampy w wielkim, zatłoczonym mieście. Poza tym jego śmieszne gole stopy w sandalach mnie zniechecily. Kolejny jegomość- kupił pierścionek i włożył mi niespodziewanie na palec, a kiedy konczylam znajomość, powiedział abym oddala mu, ...spuszczając na nitce z balkonu:- D I ostatnio kolejny, zaproponował saunę i jacuzzi, i stwierdził, że zagramy w karty, kto przegra, ten się...pierwszy rozbiera! Pożegnałam pana z hukiem. Mam pod trzydziestke, nie mam parcia na związki, bo same dziwak. Oni wszyscy mieli ok.40 lat i wierzcie mi, że od razu było widać, że z kopuła coś nie tak. Polscy faceci...Nie dziękuje. Ktoś mnie przebije?:-)

Gość gość
Daj spokój. Dla nas facetów lepsze są prostytutki a nie związki.

Gość gość
Ulżyłaś sobie?

Gość gość
nosił sandały na bose nogi? A co? Miał skarpety do sandałów zakładać? Same nie wiecie czego chcecie!

Gość gość
Jak się ma brzydkie stopy, to się wkłada cale letnie obuwie. A nie paskudne paluchy wystawia:-)

Gość gość
Oni byli jak z rodziny Adamsow, naprawdę, jak to mam pecha. Fiku- oj tak, żebyś wiedziała.

Gość gość
Fikumiku z Ciebie to już jest dno totalne :)

Gość gość
Moj ojciec jest Szwedem wiec polowe czasu spedzam w Szwecji. Polacy przy Norwegach to wysluzony bury Maluch przy ... Volvo :)

Gość gość
fiku, weź się za Cyganów albo Murzynów

Gość gość
21.34 gość- kupuje od dziś to moja dewiza, strzał w dyche. No cóż panowie, pora przyjąć na klate ta okrutna prawdę- zresztą na próżno u was tej klaty szukać:-D

Gość gość
Żeby to jeszcze kobiety godne Mojej uwagi obrażały to bym się przejął...:)

Gość gość
ale gdzie tu obrazanie- same fakty :) starzy kawalerowie sa nieznosnymi dziwakami, dlatego sa sami (i starzy :P)

Gość gość
A co jest zlego w byciu samemu ? Samotnymi są tylko silni, tak jak mówił to sam Hitler. Dziwki są nam potrzebne do seksu.

Gość gość
Oczywiście, że fakty, gdzie tu obrażanie? Coś nie pasuje?:-P

Gość gość
kolejna frustratka, która sama jest sama a to innych nazywa dziwakami. Nie każdy musi być w związku, nie każdy musi zakładać rodzinę co nie oznacza, że jest nienormalny. Nie każdy za młodu jest atrakcyjnym ciachem i ma powodzenie u kobiet. W przypadku mężczyzn często mężczyźni jako chłopacy nie mają powodzenia ale wyrabiają się z czasem. Gdyby sami źli faceci nie mieli powodzenia i byli sami to nie marudziłybyście na mężczyzn, że was zdradzają, biją, porzucają z dziećmi!

Gość gość
Frustracji można się zabawić, ale przez was, życiowe fajtłapy i niedojdy. Bierzcie przykład z rówieśników z zachodu, chociaż krzte.

Gość gość
Ja tam zawsze zakładam skarpety do sandałów.

Gość gość
zmienia skarpety raz na tydzien :)

Gość Taki_jeden_964
Co tydzień to przesada ale tak co trzeci dzień to zmieniam. :)

Gość Taki_jeden_964
Co złego w starych dziwactwach, każdy je ma, kawaler, żonaty, stara panna, mężatka, nikt nie jest idealny. :)

Gość gość
A stare panny jakie zdziwaczałe .

Gość gość
gość dziś Moj ojciec jest Szwedem wiec polowe czasu spedzam w Szwecji. Polacy przy Norwegach to wysluzony bury Maluch przy ... Volvo usmiech.gif xxxx przyklady?

Gość Taki_jeden_964
Faktycznie dogryzłyście nam. W co trzecim związku ludzie żrą się ze sobą, lepiej być zdziwaczałym kawalerem ale żyć w spokoju.

Gość gość
Jestem takim starym kawalerem :) Lubię sobie wypić piwko, popykac na konsoli itp. Czasem zaglądam też na kafe aby upewnić sie, że żmije nadal są jadowite.

Gość gość
kogo obchodzi zdanie idiotek? ręka w górę.

Gość gość
zdziwaczeli bo was nie chcą? :) Jak tacy zachodni faceci fajni to wyjeżdżajcie za granicę my sprowadzimy sobie kobiety ze wschodu i z nimi będziemy zakładać szczęśliwe rodziny.

Gość gość
na kazdym kroku krytykują ,wieczne pretensje do świata , czepianie sie o wszystko nawet to ze kawe w wiekszej szklance mu zrobili :D

Gość starykawaler
Ja sikam do umywalki.