Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawaler lat 30

Szukam kobiety,ale mam kilka warunków

Polecane posty

Gość Kawaler lat 30

1.Nie może chcieć ślubu 2.nie może chcieć dzieci 3.Musi perfekcyjnie umieć gotować 4.musi perfekcyjnie robić loda 5.nie możemy się widywać codziennie tylko 3-4 razy w tygodniu bo jednak trochę wolności człowiek musi mieć 6.Nie zamierzam poznawać jej rodziców ani chodzić z nią np.na wesele jej siostry itp. Myślicie,że spotkanie takiej kobiety będzie łatwe czy trudne?

Gość gość
co tak chcesz sie ukrywac ze znajomoscia, zona sie dowie co

Gość gość
bardzo trudne,ja pasuję we wszystkich punktach oprócz 1 jako temat otwarty bo może mi się zachcieć ślubu bo to romantyczne ale ślub tylko na wyspie bez nikogo :-) bez wspólnego mieszkania,tylko co jakiś czas dłużej razem ,oczywiście ja też nie chce poznawać Twoich ciotek itd. i uczestniczyć w tych wszystkim głupich imprezach ,mam wadę że jak coś mi się mocno nie podoba znikam ale bez żadnych kłótni :-)piszę to jako ciekawostkę bo ja tez mam warunki i tylko 1% by się nadał

Gość Kawaler 30 lat
Nie mam żony,jestem kawalerem.Po prostu nie chcę ślubu i dzieci.Nie chcę być niewolnikiem,chcę pozostać wolnym człowiekiem i cieszyć się życiem w 100 % a nie w 50 lub mniej

Gość Kawaler 30 lat
na ślub z księdzem i rodziną nigdy bym się nie zgodził bo nie lubię takich szopek a wesel to już w szczególności( w życiu byłem tylko na jednym weselu 20 lat temu).Na taki ślub w odosobnieniu mógłbym ewentualnie się zgodzić ale trzeba by było spisać intercyzę żeby nie było żadnych kłopotów

Gość Kawaler 30 lat
moje warunki są normalne

Gość gość
"jak kobieta może niechcieć mieć dzieci??" a zakonnica ???

Gość gość
intercyza może być szczególnie jak ktoś bawi się w biznesy w naszym kraju

Gość gość
Nie spełniam warunków punktu 3 i 4 i oczywiście bardzo żałuję i topię się w smutku, a od jutro zapisuję na specjalne szkolenie w tym zakresie.

Gość G000ŚĆ
U mnie tylko 3 się nie zgadza, bo nie lubię gotować

Gość Kawaler 30 lat
jeśli chodzi o punkt 4 to na takie szkolenie możesz się zapisać u mnie.Dwutygodniowy kurs gratis !

HIM - wiele kobiet nie chce. Ja też będę miała dziecko tylko wtedy, kiedy mój partner będzie bardzo chciał. W innym wypadku - wolałabym nie. A autorowi serdecznie życzę powodzenia w szukaniu.

Gość gość
Są kobiety, które nie chcą dzieci, możesz taką znaleźć. Ale w sumie po co Ci kobieta? Napisz szczerze - chcesz mieć regularny seks i ewentualnie kogoś do spędzania czasem miłych chwil, byle nie za często, bo przecież WOLNOŚĆ to priorytet. Albo nigdy nie kochałeś kobiety, albo kochałeś za bardzo.