Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulinaP2111

Olewanie przez chłopaka

Polecane posty

Witam, od 2 lat jestem w związku z chlopakiem , m zawsze się bardzo starał, przez ponad rok o mnie zabiegał zanim zaczęliśmy być razem, był romantyczny, ale od około pół roku czuję się olewa na przez niego, nie dba o mnie, nie troszczy się. Teraz jestem za granicą , gdy wyjeżdżałam nawet nie odwiozl mnie na dworzec tłumacząc się pracą, niedługo przyjeżdżam i także mnie nie odbierze po praca, potrafi do mnie wysłać 2 smsy dziennie , bo po pracy jest zmęczony i idzie spać. ..ja wszystko rozumiem ale też jestem kobietą i chce się czuć jak kobieta, zawsze o niego dałam, robiłam cholerne kolacyjki...a teraz jak mu napisałam ze mi coś przeszkadza, nie odzywa się w dni, zawsze jak mu mowie ze mi coś nie pasuje to on sądzi ze przesadzam i za dużo wymagam. Owszem wymagam dużo , ale od siebie też , wiec to chyba fair. ..doradźcie coś. ..

Gość gość
zejdź na ziemię . A co ma ciągle z tąbą 100 smsów dziennie pisać ? jesteś żałosna, a on niech sobie dziewczyne w polsce znajdzie/.

Nie, i nie oceniaj mnie to po 1...a po 2 to chyba też nie jest fair ze potrafi się całkiem nie odzywać przez parę dni.

Gość gość
nie wymagasz dużo. chłopak czuje się znudzony takim związkiem. pytanie@buraczek.pl - pisz jak masz jakieś pytania bądź zajrzyj na http://buraczek.pl