Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latte3210

Co myślicie o takim facecie?

Polecane posty

Gość Latte3210

Witam. Poznałam miłego, wolnego faceta w internecie. Kilka dni pisaliśmy ze sobą, bardzo mi przypadł do gustu. Pisanie zeszło na tematy erotyczne, pytał co lubię, sam też opisywał swoje dość specyficzne upodobania. Od początku nalegał na spotkanie. Zgodziłam się. Mimo dzielących nas kilkudziesięciu kilometrów dotarł na czas do wskazanej przeze mnie kawiarni. Po chwili rozmowy zaczął namawiać mnie na przeniesienie się do hotelu w wiadomym celu. Trochę mnie to zdziwiło, bo wyraźnie mu pisałam przed spotkaniem, że seks na pierwszej randce nie wchodzi w grę. Jeszcze przez jakiś czas nalegał, ale ja się nie zgodziłam. Od razu umówiliśmy się na drugie spotkanie. On chciał już za dwa dni. Miałam poszukać jakiegoś hotelu/zajazdu, gdzie wg niego łatwiej i luźniej będzie nam się rozmawiać. Zgodziłam się i byłam gotowa na seks. Przed spotkaniem pisaliśmy ze sobą. Zapytał, co będziemy robić itd. Ja napisałam, że oral ma pewny, żeby nie jeździł na darmo oczko.gif A on odpisał, że albo wyuzdany full serwis, albo dajmy sobie spokój. Po mojej odpowiedzi, że jestem za, ale nie tak od razu, napisał, że życzy mi powodzenia i albo dziś, albo wogóle . Czy wszyscy faceci są tak zrypani?

Gość gość
Szantażysta jakiś traktuje Cię przedmiotowo. Daj sobie spokój. Szuka naiwnej na seks.

Gość gość
Co to znaczy wyuzdany full serwis?

Gość Latte3210
Nie zgodziłam się. Chcę tylko zrozumieć tego typa. Są kobiety, które od razu idą na całość?

Gość Latte3210
Wyuzdany full serwis to seks z elementami bdsm. Moja dominacja nad nim.

Gość gość
Czyli chodzenie w szpikach po plecach i przywiązanie do łóżka?

Gość Latte3210
Akurat o szpilkach nie było mowy ;) Uwielbiał pissing i głównie na niego liczył.

Gość gość
To jakiś desperat i mu się śpieszyło, pewnie trudno znaleźć kobietę chętną na takie coś :)

Gość Latte3210
Jeśli trudno znaleźć a znalazł taką, która chce, ale nie od razu, to chyba mógłby wykazać trochę cierpliwości? No chyba, że chodziło o coś innego.

Gość gość
Trudno stwierdzić, jak przyjął Twoją odmowę? Nie nęka Cię?

Gość gość
Nie nęka, to on zakończył dyskusję. Stracił ochotę. Na razie cisza.

Gość Latte3210
Ktos cos napisze? Prosze.

Gość gość
jak jestes zainteresowana taskim spotkaniem, ale na poczatek delikatnym sexem i zabawami w granicach rozsądku to mozemy sie umówić, 27 lat mam :)

Gość ggoość
Pewnie szkoda mu kasy na randki, bo chce tylko seksu. Pytałaś, czy wszyscy faceci są tak zrypani. Powiem, że ja swojego znam prawie rok, spotykamy się od 1,5 m-ca i seksu nie ma, postawiłam pewien warunek, który jeszcze nie jest spełniony. I choć widzę jaki jest napalony i on widzi, że ja też jestem napalona, to nie naciska, ma szacunek do decyzji. Więc nie, nie wszyscy mają aż takie podejście. ;)

Gość gość
Zrezygnował z seksu na drugiej randce? jakiś dziwny gościu :O

Gość ggoość
"Zrezygnował z seksu na drugiej randce?" xxx Z delikatnego, zwyczajnego seksu. Może taki go w ogóle nie satysfakcjonuje?

Gość Latte3210
Wcześniej mówił, że zwykły seks też go satysfakcjonuje. X 27-latku, a skad jestes??;)