Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jezuuuu,jak ja go nienawidze

Polecane posty

Gość gość

I chyba dlatego tylko,ze wyznal mi milosc czyli jestem poniekad kims waznym dla niego, to chyba mnie rozstraja nerwowo,jest takim zapalnikiem i tez to,ze na codzien musze z nim przebywac... jak ten czlowiek mnie wk*****a samym swym istnieniem, nigdy sie tak nie zachowywałam,a teraz wprost potrafie go wysmiac i rzucic ironicznymi uwagami,mam z tego satysfakcje,jak go zranie to sie ciesze,wkurza mnie ze punkt 22 chodzi spac jak dziecko,tylko ksiazki,telefon do rodzicow, sra, zre i na tym polega jego zycie. Wkurza mnie w nim doslownie wszystko,nawet to w jaki sposob je czy cos.. bozeeeeee musialam sie wygadac mieliscie tak kiedys?

Gość gość
To że wyznałc ci miłość nie zobowiązuje cię do bycia z nim. Chcesz być całe życie w****iona? Przecież to wstyd z takim dupkiem siedzieć

Gość gość
nie jestem z nim.nie meczylabym sie. to znajomy taki. przypadkowy wspollokator. kiedys razem pracowalismy krotki okres czasu,potem on zrezygnowal i teraz siedzi w domu. jeszcze mamy umowe na pol roku tutaj mam nadzieje,ze wytrzymam