Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gocha123000

piwosze i pijacy....

Polecane posty

Gość gość
perła i wojak też ujdzie

Dziękuję.... mialam dobrych nauczycieli i chyba pojętna byłam:) Fakt, częściej piwkuję z facetami? A ty w domu czy wychodisz?

Gość gość
Nie mam gdzie wychodzić:D, jak wrócę z Niemiec to planuje sobie wynająć coś w większym mieście to może będę wychodził jak będzie mi sie chciało:D

Gość gość
No niestety:(, dwa dni temu zapomnieli o mnie kolesie i odjechali busem be ze mnie to piłem sobie dwie godziny w barze ze szkopami czekając jak po mnie wrócą:D.Ale niestety nie rozumiałem co niemcy gadali w tym barze bo nie znam Niemickiego:D

no tak to jestes trochę wyobcowany:( ja w sumie tez sporo w domu, zreszta w barze kobiecie wypada wypić 1-2:). Zreszta trzeba pic grzecznie:) chociaz czasami jak mnie najdzie to prostu siadam i się poję jesli rozumiesz co mam na mysli....

Gość gość
No wiem bo sam tak robie:D

i takich łomzy to z 6 umiem bez problemu...:( a piwoszę zrobili ze mnie na wymianie w czechach. Jak wyjechalam to tak mogłam 1-2 wypić a wrócilam "dobra" w zagladaniu do kufla:D

Gość gość
Dobra umiejętność zaglądania do kufla jest bardzo przydatna w dzisiejszych czasach i w tym c******m życiu:)

Gość gość
Chyba nie, waże 72kg/175cm. Niedawno wrzucałem tu fote klaty ale juz chyba admin usunął:)

to w normie:)... a w ogóle to uwielbiam litrowe kufle! Szczególnie pierwsze szybko opróznić i po chwili relaksik!:D

Gość gość
wiadomo, trzeba sie odstresować piwkiem:), a jako kto pracujesz?

w banku jako analityk.... a propo wagi to jak byłam w czechach i zaczęłam trenować z piwem to się okazało po pewnym czsie, ze potrzebuje wiekszy rozmiar zakietu... troszke przytyłam - na szczęscie kształtnie i tam gdzie trzeba. Myslę, ze jeden rozmiar piwu zawdzięczam ale jestem kształtna:D

Gość gość
Ja jeszcze u pepików nie byłem:D, oczywiście bardziej podobają mi sie okrągłe ładnie kobiety niż chude szkielety to możesz popijać dalej:)

Gość gość
Nie chce mi sie pisać ale jakiś spektakularnych przygód po pijaku nie miałem bo jestem spokojny:)

ja niedawno miałam przygodę z malinówka... Złapał mnie edszcz i weszłam do shot baru bo był obok. Był pusty. Zagadał do mnie barman i po kilku zdaniach okazało się ze ma urodziny a że mu się nudziło to zaproponował ze mi pokaze nowe shoty kolorowe i na koszt firmy. Pomyślałam czemu nie. I tak rozmawilaismy. On polewał ja piłam (nie lubię jak alkohol przede mna stoi i paruje). Lekko się zapomniałam i tak zeszła godzina... nawet nie zauwazyłam, że to działa. Wyszłam dobrze zrobiona ale w sumie zadowolona (bez przygód wiesz jaikich). No ale zrobiłam się jak smarkula a przeciez mam doświadczenie z alko:)

Gość gość
Ano rożnie to bywa gosiu;), dobrze ze są kobiet które lubią pice piwo.Widze ze jest nadzieja dla mnie że będe miał dziewczynę która będzie piła ze mnną piwko:D

znajdziesz:) odwiedzilabym Cię gdybym bylagdzieś w okolicy... ale pewnie trzebaby beczkę kupić:) i jeszcze bardziej bysmy się rozpili:)

Gość gość
To musimy sie kiedyś upić piwem jak będę i wynajmę sobie chatę, w przybliżeniu jakieś 2 tygodnie :)

Gość gość
Nara:D

Gość gość
piwo mmmm, perła chmielowa mmmm

Gość gość
Siema:)