Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minimotylek

co robic ???

Polecane posty

Z gory przepraszam za brak polskich znakow zwiazane jest to z brakiem Polskiej klawiatury poniewaz przebywam w UK. Chce zeby mi ktos doradzil a wlasciwie to sama nie wiem czego chce. Moze zaczne od tego ze jestem z moim chlopakiem juz okolo 4 lat , tyle ze ten zwiazek to wlasciwie z przyjazni przerodzil sie w cos wiecej ale nie do konca. No wiec tak niby moj przyjaciel ale jestesmy para tyle ze on znow jest bardziej jak moj przyjaciel niz moj chlopak. Bardziej odemnie interesuja go inne zajecia a w zwiazku nastal totalny mroz ja wiem ze nie jestem bez winy ale czuje ze mnie to meczy. Wiec tak moze troche o tym problemie z racji tego ze pracujemy razem (ja i moj chlopak co prawda inne dzialy ale przerwy te same zaklad ten sam i widzimy sie ciagle) widze ze znow jestem bardziej przyjaciolka zwlaszcza ze pojawil sie ktos kto bacznie obserwuje nasza relacje. Sama pracuje wylacznie z anglikami oni wiedza ze mam chlopaka widza przeciez na przerwach. No i tu jest problem z jednym facetem niby moj przelozony a traktuje mnie dosc specyficznie kolezanki ciagle powtarzaja ze on widzi dokladnie wszystko co robie gdzie jestem itd. ( no wlasnie kolezanki podsunely mi pomysl ze moge sie mu podobac ). Najbardziej rozpraszajace sa jego slowa " czemu dzisiaj jestes smutna czemu nie ma usmiechu itd" wiecie tak jakby dokladnie wiedzial co mysle i kiedy jest gorzej . Z nim tak jest jakby badal to co ja mysle o nim czy jestem zazdrosna i czy moj obecny jest chociaz troche o niego zazdrosny, obsypuje komplementami zartuje zaczepia. Niby nic o mnie nie wie bo zwyczajnie nie pyta a jakby wiedzial wszystko . Ostatnio jakby badal relacje moja i chlopaka a wlasciwie reakcje na to jak zareaguje na to co mi podsunie " idz do domu wez goraca kapiel z chlopakiem i niech cie pozadnie wymasuje bedziesz czuc sie duzo lepiej " niby takie nic ale sadze ze gdy zobaczyl moja mine zauwazyl ze cos jest nie tak ( bo przeciez od dawna nie moge liczyc na taka kapiel czy masaz czy na co kolwiek innego ). Nastepnego dnia jak nazlosc gdy nastala przerwa pojawilo sie cos gorszego moj facet widzac ze tamten nas obserwuje zamiast zareagowac podenerwowanie czy cos powiedzial wprost do mnie ze mamy obserwatora w dodatku z usmiechem na twarzy. Ja nie wiem o co mu chodzilo nie wnikalam ale niejednokrotnie tego dnia moj chlopak widzial ze tamten powoduje u mnie rumieniec czy zawstydza ze smiejemy sie razem w ogole nie zaregowal co dalo mi do myslenia. Bo przeciez jak moj chlopak moze widziec ze tamten mnie oniesmiela i nie czuc sie ani troche zazdrosny przeciez zna mnie na wylot, nie rozumiem tego. No i teraz pytanie czy rzeczywiscie moj obecny chlopak traktuje mnie znow jak tylko przyjaciolke czy poprostu mam zludzenia? No i co z tym drugim niby takie nic ale czy on mnie bada czy sie mu podobam czy to moja wyobraznia ? Prosze napiszcie mi co myslicie o tym bo ja jestem troche zagubiona.

Gość gość
Powiem tak: ten drugi widzi, że to co mówi powoduje u ciebie zażenowanie i świetnie się bawi, a ty myślisz, że jest zainteresowany. Twój chłopak dobrze o tym wie, a może nawet umówił się z tamtym, żeby trochę się z ciebie ponabijać. Kobietę można zdobyć niewybrednym żartem i być może twój chłopak robi wszystko, żeby się ciebie pozbyć bo mu się już znudziłaś. Weź to pod uwagę i zareaguj jakoś bo mają z ciebie polewkę c***anowie.

Co do rozmowy z chlopakiem juz z nim rozmawialam wielokrotnie ze moze trzeba sie rozstac ale on twierdzi ze wszystko jest w porzadku. Moze rzeczywiscie tamten ma ze mnie polewke...