Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy od facetów w dziejszych czasach nic już wymagać nie można?

Polecane posty

Gość gość
Super, teraz mowa o stalkerze :O Jak najdalej od takich "miłości". Ludzie, wróćcie do tematu.

Gość gość
gość dziś Niestety tak jest że im bardziej mężczyzna się kobiecie podoba tym ona ma większe oczekiwania. Nie zmienicie tego. Jakby jej zwisal to może miałaby większy dystans. x No to może już czas skoro zdajecie sobie z tego sprawę uczyć się od nas? My was zmieniać nie chcemy właśnie dlatego że nam na was zależy. Nie jest to mądrzejsze? Nie posiada więcej sensu? Wy się nie nadajecie po prostu do związków i taka jest prawda. Nie potraficie wręcz zaakceptować. Nie potraficie nie psuć.

Gość gość
facetowi ciezko znalezdz czas dla ciebie ,zony i dzieci

Gość gość
Ona się usmiechala do niego. Więc on w ciemno nie szedł. Pracowała w sklepie i on przychodzil często do tego sklepu. Nie wiedział czy jest zajęta czy nie ale w końcu się odważył.

Gość gość
A ten dalej snuje swoje chore urojenia :O

Gość gość
chre czy nie dla mnei to zanczy, ze trzeba zawsze leciec na pare frontow jak faceci :D

Gość gość
Skoro uczciwe postawienie sprawy was przerasta i podjęcie jakiejkolwiek decyzji np o poważniejszym związku czy chociażby pytanie - chcesz być moja dziewczyna, to w ogóle o czym rozmawiamy. Gra na zwloke i udaje niezdecydowanego bo ma gdzieś jej uczucoa

Gość gość
A może łaskawie ruszylabys tyłek raz kiedyś do niego na weekend. Miedzy praca spedzilibyscie mili czas i może od święta razem cos ugotowali bo w końcu nawet najnormalniejsze czynności pozwalają na bliższe poznanie.

Gość gość
gość dziś chre czy nie dla mnei to zanczy, ze trzeba zawsze leciec na pare frontow jak faceci x ...a NAPRAWDĘ znaczy że jak juz jakiś ,,front'' wybierzecie to nie powinnyście go zmieniać i oczekiwać że będzie się dostosowywał w miarę jak wam się będą wasze oczekiwania zmieniały.

Gość gość
Dlatego trzeba wiedzieć czego chce się od życia - a jak facet niezdecydowany to nara. Na poczatku szczególnie, bo kompromisy to mogą być w związkach, gdzie dwie osoby siebie szanują, darzą uczuciami itd. Wtedy jasne, można rozmawiać i szukać rozwiązań. Ale nie na samym początku

Gość gość
Jest nawet takie wyświechtane porzekadło które zacytuję choć nie cierpię niczego po nikim powtarzać: Gdy laska wychodzi za mąż to ma nadzieję że jej wybranek się zmieni a gdy żeni się facet naiwnie wierzy że laska sie nie zmieni. W pełni oddaje to rzeczywistość. Wam ciągle się coś zmienia a najczęściej to właśnie wasze wymagania względem waszych misiaczków.

Gość gość
A dojrzałe do związków jesteście dopiero w takim wieku w którym już nikt was nie chce bo dopiero wtedy dociera do was że wasze fanaberie były przyczyną że teraz jesteście same a wam się nagle chce przytulić i obojętne już jest wszystko co dawniej było takie ważne aby tylko był to dobry człowiek.

Gość gość
Moim zdaniem to wasze dzieciństwo powinno trwać czterdzieści lat. Do tego wieku jesteście idiotkami. ps. Piszę ogólnie ale wiem że są nieliczne wyjątki.

Gość gość
zwiazek jest jak sa zoobowiazania, bez nich to zwykly romans, nie mowiac juz o "zwiazkach" nawet bez mieszkania razem, to zwiazki na bzykanie tylko

Gość gość
Tak kretynie, i masz nadzieję że twoja dziewczyna nigdy nie dojrzeje psychicznie, zatrzyma się w rozwoju. No chyba że masz na myśli tylko wyglad

Gość gość
Chcesz mec koleżankę do seksu to jej to powiedz w twarz tchorzu albo idź na d****** A nie baw się cudzymi uczuciami s*******u.

Gość gość
gość dziś Tak kretynie, i masz nadzieję że twoja dziewczyna nigdy nie dojrzeje psychicznie, zatrzyma się w rozwoju. No chyba że masz na myśli tylko wyglad x Dojrzeje? Jest tym dojrzalsza im częściej oczekuje przeciwieństw? Palnij sie czymś w łeb to oprzytomniejesz.

Gość gość
Ojej, jakiś samotny facecik opluwa wszystkie kobiety bo żadna go nie chce. Urocze :)

Gość gość
Niedojrzały d**ek i tchorz

Gość gość
gość dziś Ojej, jakiś samotny facecik opluwa wszystkie kobiety bo żadna go nie chce. x Widzę że mnie poznałaś choć nie wiem jak. Masz rację oczywiście. Ja to ta najbrzydsza ze wszystkich łajza którą mijałaś dziś na ulicy. Dziwi mnie tylko że taka ładna dziewczyna jak ty w ogóle mnie zauważyła. Ale bym chciał dać ci kosza. Robiłabyś maślane oczy i zaczesywała paluszkami włoski... Szkoda że ja nie wiem kim ty jesteś. Że nie znam cie tak dobrze jak ty mnie ;)

Gość gość
za konstruktywne odpowiedzi dziękuję, wszelkie inne pozostawiam bez komentarza. Też myśle, że chce się mną pobawić bez zobowiązań bo tak najłatwiej. Zapytałam go czy tak oczywiście był tym oburzony, ze jak moge tak mowic (no ale czego mogłam sie innego spodziewac). Niestety przykre jest to, ze dzisiejsi faceci po prostu boją się jakiejkolwiek odpowiedzialności, zaangażowania, bo i po co m to skoro i bez tego jest wiele chętnych, ale to niestety juz wina nie tylko ich...

Gość gość
Czy on jest przedstawicielem ?

Gość gość
jakim przedstawicielem? handlowym? jezeli o to pytasz to nie :)