Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w kolejce zwyzywało mnie dziecko!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 6 miesiącu ciąży, poszłam na zakupy do Tesco. W kolejce przepuściła mnie starsza pani. Za tą panią stała tak na oko kobieta po trzydziestce z 5 latkiem. Pierwszy raz słyszałam aby dziecko tak bluzgało! Co drugie słowo na k na h a pani mamusia się cieszy. Jak zobaczyła że ta pani mnie przepuszcza zrobiło dziwną minę. No cóż, trudno zdarza się. I poczułam jak ktoś mnie uderzył z całej siły. To ten mały dzieciak tej babki! Ta stała i sie śmiała! Złapałam dzieciaka za ręce i dość stanowczo odparłam aby zajęła się swoim dzieckiem. Ludzie w kolejce oburzeni, młody rzucał się na mnie z łapami i bluzgał wtórując mamusi, w końcu dwie panie z kasjerką wyszły i kazały się im wynosić. Nie do pomyślenia aby dziecko rzucało się dla zabawy na lud******olejce. Aż się boje o własne dziecko, aby nie wyrosło na takiego małego wrednego gówniarza. :(

Gość gość
Tego typu dzieci należy tresować jak psy. Smyczą po grzbiecie, raz, drugi, trzeci i się nauczy.

Gość gość
jak wychowasz takie bedzie-dlaczego masz sie martwic? co do bekarta w Tesco to powinnas otworzyc jakas butelke z Coca-cola i mu skur///wysy///nkowi wylac na leb-stac cie na butelke Coca-coli?jak ja bym tam byla to bym go rozdarla na sterzpy i powiesila na scianie

Gość gość
dziecko ci prawdę o tobie powiedziało bo dziecko nie kłamie

Gość gość
takie bachory nalezy oddawac pedofilom

Gość gość
bekart taki juz pyskaty?a moze to SYNEK PRAWIKA?wcale by mnie to nie zaskoczylo,on za kilka lat bedzie wysiadywal na kafe

Gość gość
ja bym mu ślizgnęła w ryj

Gość gość
tylko polskie k***y śmiecie by biły dziecko

Gość gość
Nie tresować tylko zabić małe ścierwo a zaraz po nim zabić rodziców. Najlepiej batem lać aż z bólu i upływu krwi zdechną. Gdyby tak wyglądała sprawiedliwość i gdyby kara była natychmiastowa i nieunikniona to po kilku pokoleniach ludzkość nie znałaby słowa ,,winny''.

gość dziś Masz rację. Nakopać powinno się mamusi Wprawdzie podejrzewam niecałkowitą realność sytuacji (prowo) ale problem takowy istnieje :O

Gość gość
Ewentualnie można przystawić paralizator elektryczny do o***tu (1-sekundowy impuls żeby nauczyć, 5-sekundowy impuls żeby wysłać aniołka do nieba).

Gość gość
gość dziś Ewentualnie można przystawić paralizator elektryczny do o***tu (1-sekundowy impuls żeby nauczyć, 5-sekundowy impuls żeby wysłać aniołka do nieba). x Też dobry sposób. Uczyć jak szczura.

Gość gość
Dziecka dobrze zrobił, przyjdzie takie krowa rozpłodową i składać holdy! I jeszcze na litość wpieprza sie w kolejki!

Gość gość
Ja i tak nie lubie dzieci.A jak to czytam,to jestem za aborcja.