Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam bialaczke

Polecane posty

Gość gość

Wiec urodzilam coreczke 8 miesiecy temu od porodu cos mi sie dzieje z organizmem, cochwile mam anemie bralam tabletki juz ale nic nie daja i nie daly, cZuje sie oslabiona blada pod oczami sine, dostaje siniaki od niczeko np teraz dostalam na stopie gdzie nigdy nie mialam, mam apetyt i jem normalnie ale zjem cos i jestem najedzona, bola mnie czesto nogi ale to nie taki silny bol taki bardziej glęboki, plecy tez mnie podbolewaja, czesto prawie codziennie budze sie z katarem i bolem gardla potem po polidniu mi przechodzi, dostalam chyba jakas infekcje moczu fuj, i jakies dziwne czerwone chrosty stylu na jezyku, nigdy tego nie mialam kiedy dostane miesiaczke jest zawsze obfita nigdy tego nie mialam, brzuch mnie cZasami tez podbolewa, chodze bardzo czesto do toalety, zeby zrobic tak zwana kupe

Gość gość
Dlaczego nam zadajesz takie pytanie? Idź do lekarza.

Gość gość
Dużo ludzi zadaje takie pytania tutaj, wiec prosze jesli masz takie zeczy pisac to pisz na innym forum

Gość gość
Najlepiej zrobić podstawowe badania, a na ból gardła i zatkany nos dobre są inhalacje, z tabletek ja najbardziej lubię pyramidonek, działa łagodząco :), jest na bazie miodu, szałwii i ziół