Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość56

Ciągle kłótnie o czas.

Polecane posty

Gość gość56

Witaaaam. Mój mąż pracuje w delegacji od poniedziałku do piątku jest w pracy do domu zjeżdża na weekendy. Ciągle kłócimy się o to że nie ma dla nas czasu ( dla mnie i naszej córki). Jak już przyjedzie do domu to chciałby jechać gdzieś motorem, albo ma pretensje że nie może się spotkać z kolegą ani nigdzie nie może jechać bo ja będe obrażona. Ja jestem po prostu zła o to że jak już przyjedzie to i tak go nie ma. Czy mam racje dziewczyny poradźcie!?

Gość gość
dziwny facet, cały tydzień roboczy poza domem, a jak na łimendy wpada do domu to wszystko tylko nie siedzenie z żoną z dzieckiem... wspólczuję.

Gość zawsze sexy
mężulek zapomniał, że ma rodzine i nie jest już wolnym kawalerem bez zobowiązań; z drugiej strony nie dziw mu się że chce spotkać się z kumplami- cały tydzień jest na wyjeździe i tylko praca. Ustalcie, że 1 weekend dla rodziny a 2 dla niego.

Gość gość
facet przyjeżdża do ciebie tylko po czysta ciuchy i jajka opróżnić - ale w zamian wysyła ci kasę nie ma tu mowy o miłości to tylko układ ale skoro płaci, to nie jęcz jak pójdzie do innej to i tak go nie będzie a tobie kasy juz nie wyśle - więc na razie nie jest tak źle