Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypowiedz sie

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi jak mam to zrozumiec. Od 8miesiecy jestesmy z moim mezczyzna razem, ale rzecz w tym, mam wrażenie, że jego uczucia do mnie wygasły ;( Ciagle sie klócimy. Ja naprawde sie staram robic wszystko najlepiej, ale w rezultacie wyglada to nie za dobrze. I nie dlatego, ze mi to nie wychodzi, bo ja tak nie sądze, ale dlatego, ze on w kazdym moim czynie potrafi znalesc cos zlego. Szybko sie zlosci na mnie. Bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego, ale nie chce byc dla niego ciezarem. Mam 3letnia corke z poprzedniego zwiazku, ktora obecnego partnera traktuje jak tate (z biologicznym nie ma kontaktu) problem w tym, ze gdy my sie klocimy on tez ja traktuje gorzej. Podczas klotni zawsze kieruje do mnie slowa, ltore maja na celu obrazeniem mnie, a gdy po kilku dniach jego napiety humor przemija tlumaczy mi tym, ze powiedzial to w nerwach. Bardzo mnie bola ciche dni miedzy nami, brak rozmowy :( gdy pytam czy mnie kocha mowi, ze tak, ale mecza go moje pytania. Kiedy pytam czy niee lubi sie przytulac (bo nie robi tego sam od siebie) odpowiada, ze nie ma tak, ze lubi czy tez nie lubi. Bardzo chcialabym czuc sie potrzebna jego osobie. :( Na poczatku naszej znajomosci staral sie, pokazywal, ze mu zalezy.... Czy normalne sa klotnie 2 razy w tygodniu? Tak naprawde bez podstawne bo klocimy sie np. O to, ze on o wszystko krzyczy i sie denerwuje. Czy milosc jego do mnie sie wypalila? :( Nie potrafie juz wymyslec sposobu na pokazanie mu jak bardzo go kocham i jak bardzo mi na nim zalezy. Jak bardzo bola mnie jego slowa podczas klotni, jak cierpie gdy sie klocimy. ;( prpsze o pomoc wytlumaczcie mi dlaczego tak sie dzieje?

Gość gość
Wytlumaczcie... :(