Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie znosza analiz psychologicznych swojej osoby

Polecane posty

Gość gość

Nie wolno facetowi przeszkadzać w myśleniu o niczym

Gość gość
faceci to prymitywny gatunek, kobiety są o wiele wyżej od mężczyzn taka prawda

Gość gość
Dokładnie, zgadzam się. Oni sami że swojej natury nie zdolni są do postępu

Gość gość
facetowi do życia potrzebny jest tylko seks, to przede wszystkim, dobry obiad i facet szczęśliwy

Gość gość
Mojemu nawet seks nie jest potrzebny

Gość gość
pana i władcy nie wolno oceniać,podsumowywać ani nić zarzucać., tylko,jakoś mnie to w ogóle nie obchodzi trzeba się uczyć na własnych błędach i wyciągać wnioski a jak inaczej,jak książę niedomyślny?

Gość gość
a kto ty jestes żeby robić komus "analizy psychologiczne"? Też byś chciała, żeby jakiś przypadkowy gach cie tak oceniał? Macie baby naj****e w głowach i nie dziwie się że jesteście samotnymi frustratkami albo po n-tej liczbie nieudanych związków z frajerami bo normalny to obok takiej przejdzie szybko bokiem. I piszę to jako kobieta.

Gość gość
Tak chciałbym, bo to jest rozwijajace

Gość gość
Ty nie jestes kobieta tylko niewolnicą umyslowa

Gość vcvcx
ja myśle ze od seksu oni wola masturbacje, bo kosztuje ich mniej wysiłku

Gość gość
Anal Izy

Gość gość
Co jest rozwijające, to że ktoś poddaje subiektywnej ocenie twoją ukształtowaną osobowość i wyraża jej krytykę? W imię czego, oczekiwani zmiany? Jestes jakąś bezwolną marionetką, która zmieniłaby się gdy książe wyrazi taką ochotę? Człowieka bierze się całego, z dobrodziejstwem inwentarza i albo akceptuje się go takim jakim jest albo szuka się odpowiedniego kandydata. A zmieniać to można nawyk zostawiania skarpetek pod łóżkiem a nie narzucać komuś wyimaginowany obraz jedynego słusznego światopoglądu czy osobowości drugiej osoby.

gość dziś Daj się dziewczynkom dowartościować. Niech poczują się takie dorosłe:D

Gość gość
Całego z dobrodziejstwem wrodzonej tepoty i głupoty? Rozmowy na tematy psychologiczne są bardzo potrzebne żeby wzmacniać wiezy, rozumieć się nawzajem, wyjaśniać sytuacje i zachowania. Ty też kobieto masz cwieka we łbie wbitego na amen. No chyba że zakładasz że każdy facet to chodzący ideal. Mnie interesuje to jak inni mnie odbierają co lubią a czego nie lubią to pomaga stać się lepszym człowiekiem. Ale ty masz przerosnięty instynkt maciezynski i bezmiar cierpliwości dla chłopa który ma w dupie jaki jest

Gość gość
Znam takie kobiety wpatrzone w swojego misia, który dłubie w zębach publicznie, kradnie albo jest chamski a one dalej wpatrzone jak w obrazek niczego nie widza

Gość gość
to że jestem niewolnicą umysłową to chyba do mnie było?:D To denne określenie to na jakiej podstawie wyciągnięte?. Jestem świadomą swojej wartości kobietą, która nigdy nie pozwoliłaby sobie na przekroczenie granicy wpływu drugiej osoby w moją osobowość. Nikt mnie nie będzie wychowywał i mówił jaka powinnam według niego być bo nikogo do związku ze mną nie zmuszam. "oceniać,podsumowywać ani nić zarzucać" - masz coś chyba deklem kobieto...- ja nie czuję potrzeby żeby mąż mnie oceniał i kwartalnie podsumowywał stan mojej psychiki, tak samo jak szanuję to jaki on jest, a nie wziełam pierwszego lepszego gacha, tylko faceta z którym wspaniale mi się żyje i którego akceptuję. A jeśli dla ciebie każdy facet to obraz "wrodzonej tepoty i głupoty" to gratuluję tatusia i wyboru partnerów, może to też pole do zastanowienia dlaczego normalni faceci omijaj cię szerokim łukiem...

Gość gość
Bardzo dobrze napisane,nie chodzi o zmienianie kogokolwiek,tylko o świadomość siebie,jakie się popełnia błędy,żeby tego juz więcej nie robić,przecież kochamy ludzi takich jakimi są,ale to nie oznacza,że jak nam coś w danej relacji nie pasuje,nie można na ten temat porozmawiać bo co to za związek? jak ktoś chce mieć niemowę,to niech szuka takiej,nie innej partnerki sztandarowe hasło faceta:jestem jaki jestem! więc kobieto,ciesz się,ze w ogóle na ciebie zwróciłem uwagę,bo takich jak ty mogę mieć tysiące... no to proszę bardzo,,,

Gość gość
16:02 i nie ma żadnych nieporozumień i pieprzycie się jak króliki. Pewnie jestes z tych które rzuca się facetowi na szyję jak przejedzie czlowieka

Gość gość
Osobowość się kształtuje całe życie i podlega zmianom i adaptacjom. Osobowość to nie dojrzałość plciowa

Gość gość
uważam że patologia powinna wiązać sie z patologią a normalni ludzie z normalnymi, zamykam temat

Gość gość
16:04. Bardzo dobrze to ujelas. Co jest złego i wstydliwego w rozmawianiu o psychicznych ,osobowych kwestiach w związku dwóch kochających się ludzi? Co jest złego w potrzebie zrozumienia motywów postępowania? Przecież o to chodzi żeby się znać na wylot. Każdy ma prawo do swoich tajemnic czy spraw prywatnych ale trzeba znać możliwości, tendencje i zamiary

Gość gość
Zamknąć to sobie możesz gebe. To właśnie ty jestes patologia.