Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Własny mebel do mieszkania?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, chciałabym spytać Was o opinię/poradę. Jestem studentką wynajmującą pokój jednoosobowy. Na wakacje wracam do domu, a gdy wrócę na nowy semestr będę szukać nowego miejsca zamieszkania. I tutaj nasuwa się moje pytanie. Czy wg Was właściciel zgodziłby się na to, żebym wzięła sobie kanapę/sofę, a on zabrałby wtedy łóżko jednoosobowe gdzieś? Po prostu większość pokoi jednoosobowych ma łóżko jednoosobowe(no wiadomo w sumie..), ale denerwuje mnie to już strasznie i wolałabym coś większego. No ale niestety niewiele jest takich pokoi. Wyraźcie swoją opinię :)

Gość gość
Mi kiedys zabrał i sobie wstawiłem swoje, no ale to musicie sie dogadac

Gość gość
Kupienie lozka jest super pomyslem, a jak boisz sie, ze potem bd miala problem z przewozeniem to lepszym pomyslem jest kupienie materaca. Ja spalam na materacu 5 lat, a przeprowadzalam sie za ten czas co najmniej 6 razy. Jak ja nie spalam na nim to zawsze sie przydawal dla gosci ;-)

Gość gość
To prawda, materace sa latwiejsze do transportu niz lozka, szczegolnie te masywne. Ja sie zastanawiam teraz (bo w koncu udalo nam sie zamowic lozko) czy isc w strone materacy z sieciowek czy skorzystac z jakiejs firmy zajmujacej sie tylko albo glownie materacami.

Gość gość
Ja nie kupowalam w sieciowkach, a to dlatego, ze u mnie w Koszalinie pod nosem praktycznie mam firme Pasja Snu, ktora zajmuje sie wlasnie materacami i akcesoriami do spania, jak sama nazwa wskazuje. Serdecznie polecam, bo maja naprawde towar dobrej jakosci ;-)