Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanaaaa4

Moj facet zachowuje sie jak dziecko... czy mi się wydaje? O co wym biega?

Polecane posty

Gość zdezorientowanaaaa4

No jakbyscie to interprtowali: - zarzuca fochem pod byle pretekstem, mozna powiedziec ze je wynajduje, potrafi nie odzywac sie pare dni i spac w salonie bo sie poklocimy o cos tak prozaicznego jak przypalony obiad (!!!) - gdy ja chce ulagodzic sytuacje, wyciagam reke, chce pogadac, stwierdza ze " skoro co nie powie to jest zle, to nie bedzie sie odzywal w ogole" - nie przyznaje sie do bledu, kazde moje slowo krytyki odpiera atakujac mnie. Na zasadzie odbijania pileczki: "dobra skoncz, lepiej przypomnij sobie jak ty ostatnio.... " czyli klasycznie kierowanie uwagi na mnie i to co ja zle robie, byle zbic z tematu ktory staram sie poruszyc. - nagla zakonczenie klotni - po kilku dniach milczenia zaczyna sie odzywac jakgdyby nigdy nic(Az mija tydzien, dwa i znowu jakis zgrzyt uruchamiajacy proces od nowa) - w okresach bez klotni jest inny, mily, prawi komplemeny, mowi jak bardzo kocha, kupi kwiaty czy prezent, jakby rekompensowal te fochy troche...az pewnego dnia mu odbija i od nowa. Mieszkamy razem. Nie mamy dzieci i nie jestesmy malzenstwem.

Gość gość
Nie jest to tak ze bedac razem go izolujesz!Ja mam faceta zawsze przy waznych cwilach w zwiazku jak:jest zawsze przy mnie podczas badania u ginekologa cipki i wspieral porody.Ja jemu i on mi moza zagladac do laptopa,komorki wspole wylacznie pieniadze i jest moja polowa!Pomaga bardzo duzo w domu ,kapal dzieci ,gotowal,sprzatal itp..Chetnie to robil czy zakupy.Sa zacofane zwiazki i wstydzi sie partnerka swego faceta przy porodzie czy badaniu cipki.Moj kupuje podpaski itp a sa tacy co sie wstydza kupic takie przedmioty ciemnota!Jestem pewna na meza on na mnie!

Gość zdezorientowanaaaa4
Nie wszystko, kazdy ma swoje obowiazki "po rowno". Inna kwestia kto jak sie wywiazuje z nich..

Gość zdezorientowanaaaa4
Szczerze meczy mnie ta emocjonalna karuzela, ale on nie widzi problemu, to ja rzekomo tworze sobie sama probkem z niczego, wiec jest moj a nie nasz, wiec go to nie dotyczy i go nie interesuje..

Gość zdezorientowanaaaa4
nikt nie podpowie jak wybrnac z tego blednego kola?:(

Gość gość
Upup