Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paniczne boję sie psychiatry i lekarzy ,mam zaniki pamięci

Polecane posty

Gość gość

np zupełnie nic nie pamiętam do 20 r.ż,a mam 35 lat,czasami mam jakies przebłyski,miałam już robiony MR I TK i wyszło ok ,byłam leczona w kierunku CHAD ale sama przerwałam bo byłam jak zombie po tych lekach i objawy w ogóle mi nie pasowały do opisu choroby. W tej chwili nie jestem w stanie nic sobie przypomnieć ,psycholog powiedziała że to mechanizm wyparcia że coś musiało złego się dziać . Raz chciałam popełnić samobójstwo i rodzina zawiozła mnie na sor i stamtad do szpitala psychiatrycznego-to było piekło na ziemi! Od tamtej pory boje sie pójść do lekarza nawet z bólem głowy

Gość gość
w mojej własnej ,temat jest jak najbardziej poważny ,wiem że to brzmi dziwnie ale ja naprawde nie pamiętam

Gość gość
Ja nie boję się chodzić do lekarzy ale nie znoszę . Co cię spotkało w szpitalu że masz takie złe doświadczenia.

Gość gość
Powinnas zawsze miec przy sobie zawsze podczas badan nawet u ginekologa na fotelu mam chlopaka.Wspieral porody .A mamy Prawo Pacjenta ust 2008r art 21 do Obecnosci Osoby bliskiej Nawet w Szpitalu przy zabiegu i badaniu. Zawsze decyduje Pacjent o takiej obecnosci i nie wolno wyprosic jej bo wtedy ubezwlasnowolnia pacjenta wypraszajac osobe bliska!

Gość gość
Spróbuj zapomnieć, że sie ich boisz

Gość gość
psychiatra złozył wniosek do sadu że zagrażam sobie i otoczeniu i leżałam 4 mc pod przymusem z faktycznymi świrami,zmuszano mnie do łykania leków,dawano zastrzyki ,zrobiono ze mnie kalekę! Rok czasu dochodziłam do formy fizycznej ,do psychicznej nie dojdę juz nigdy. Nie mam nikogo bliskiego,rodzina to tylko z nazwy.

Gość gość
współczuję ci. I niestety wierzę :(

Gość gość
dobry artykuł ,tak własnie jest, opisywany Krzysztof miał przynajmniej wsparcie w rodzinie ,w matce. jest II częsć tego artykułu i pewno będzie III

Gość gość
zaniki pamięci możesz mieć po urazach głowy-jeśli zaliczyłaś wstrząśnienie mózgu"

Gość gość
nie wiem może zaliczyłam moze byłam bita skąd mogę wiedziec skoro nie pamietam ? tylko czy wtedy badania MR i Tk wyszłyby ok?