Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mi głupio

Polecane posty

Gość gość

zbiłam dzisiaj słoik w markecie :o szybko pozbierałam co się dało, podeszłam do pracownicy i jej to dałam, przepraszając. Zapytałam czy mam zapłacić a ona na to, że nie. Szybko podeszłam do kasy, zapłaciłam za zakupy i z burakiem na gębie uciekłam ze sklepu. Chyba tam nie pójdę już nigdy- a jak jednak powinnam zapłacić? mają monitoring :o

Gość gość598
daj se luz :D nie zbankrutują złodzieje od tego :D

Gość gość
a ja kiedys stluklem kawa i kazali zaplacic:O

Gość gość
sama się teraz czuje jak złodziejka :o z drugiej strony przecież zaoferowałam, że zapłacę :o

Gość gość
przestań w marketach takie wypadki mają wliczone w koszty, nikt się tym nie przejmuje :) kiedyś pracowałam jako merchandiser tzn, osoba od wykładania towaru to widziałam ile tego się niszczy :) kiedyś jednej pracownicy spadła cała paleta kawy w słoiku, wszystko sie potłukło, tyle kasy a nikt nawet na to uwagi nie zwrócił, także luz. Takich słoików jak Twój to dziennie setka się tłucze, nie mówiąc o innych produktach :)

Gość gość
trochę mnie uspokoiliście, ale to taki market osiedlowy. Teraz mam schizy, że mnie namierzą i pociągną do odpowiedzialności :D

Gość gość
Mojemu mężowi nie kazali płacić za potłuczone piwo.

Gość gość
Ja kiedyś stłukłam pieknego konika ze szkła. Tez nie chcieli kasy. Spoko luz. Pytałaś? Pytałaś. Nie kazała ci płacić. To czym ty się przejmujesz? ;-)

Gość gość
Provo!s

Gość gość
Ja kiedyś w makro zbiłam butelke cinzano i też nie zapłaciłam.

Gość trewq10293
Zgodnie z prawem jeśli nie otworzyłaś tego słoika, tylko go stłukłaś to nie musisz za niego płacić.

Gość gość
no wiem, ale kiedyś znajoma miała taką sytuację w sklepie, że stłukła słoik stojący w piramidce i kazali jej płacić. Przestudiowałyśmy przepisy i wyszło na to, że klient nie płaci jeżeli jest trudny dostęp do produktu lub nie jest on zabezpieczony. A ja po prostu upuściłam ten cholerny słoik bo trzymałam go pod pachą (głupia pipa ze mnie, nie chciało mi się brać koszyka :o

Gość gość
ok, a czy na podstawie monitoringu i płacenia kartą mogą mnie namierzyć? :o

Gość trewq10293
Nie. Nie mają dostępu do żadnych baz danych osobowych. Jedynie policja ma a ich słoik ogórków nie będzie obchodził:p

Gość gość
zdarza sie. W UK z usmiechem posprzataja. W Polsce tez posprzataja, tylko bez usmiechu :)