Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byl ktos z was w Nowym Jorku?

Polecane posty

Gość gość

lub w USA i jesli tak to gdzie i jak wam sie podobalo?

Gość gość
jedź i zobacz,opowiesz nam jak było,czy podobało się...

Gość gość
chce jechac :) opowiem jak wroce, ale na razie bylam ciekawa opinii osob ktore byly

Gość gość
Moim marzeniem jest poleciec kiedys na Manhattan :)

Gość gość
Byłem kilka razy. Jest pięknie. Tam jest WSZYSTKO - co chcesz. Do wyboru, do koloru. Bieda i bogactwo niewyobrażne. Warto jechać.

Gość gość
A co cię tak wzięło na NY?Masz tam rodzinę? Europa tez jest piękna.Zwiedziłaś jakieś państwa?Opowiedz nam o nich.

Gość gość
bylismy -NY jest piekny ,juz tesknie za nim

Gość gość
A co cię tak wzięło na NY?Masz tam rodzinę? Europa tez jest piękna.Zwiedziłaś jakieś państwa?Opowiedz nam o nich. x Tak zwiedzialam Francje, Wlochy, mieszkam w Niemczech. Kocham Wlochy, te iamo Italia, piekny kraj, piekne uliczki. Ja bylam w okolicach Piemontu. Cudowni ludzie, piekn jezyk kultura spedzania wspolnego czasu godzinami z rodzina lub przy winie. Polecam kazdemu kto mialby okazje prznajmniej raz wybrac sie do Wloch. Ja mam na ich punkcie malego bzika. Nowy Jork mnie interesuje, poniewaz interesuje sie fotografia, a NY wydaje sie miec pelno interesujacych, mrocznych zakatkow wartych uwiecznienia.

Gość gość
gość dziś USA jest pięknym,ciekawym krajem każda duża metropolia jest godna odwiedzin każdy stan USA jest ciekawy, masz okazję,jedź i nie pytaj nas to,co zobaczysz,to twoje,niepowtarzalne przeżycie,nikt ci tego nie odbierze

Gość jarekbrudnicki85
Tym, którzy jeszcze nie byli a chcą zobaczyć Stany, polecam zacząć od wyrobienia wizy do USA. Nie jest to wbrew pozorom takie nieosiągalne jak się mówi. Ważne, aby mieć porządek w papierach i nie zaniedbać czegoś. Dobrzy w przygotowaniu osób do rozmowy z konsulem itd są ludzie z firmy ATABE LTD. To firma, która pośredniczy w procesie uzyskania wiz. Pomagają kompletować dokumenty i odpowiednio wypełnić wnioski. Z nimi nie dostaniesz odmowy. Wiem, co mówię z własnego doświadczenia. Warto się skontaktować, podsyłam link wizyatabe.pl

Gość gość
a co trudnego jest w tym wniosku i co znaczy przygotowanie do rozmowy z konsulem ? Najważniejsze to przekonać konsula ,że nie jedziesz tam do pracy bo tu masz po co i do czego wracać ...tyle . Ja przy pierwszym podejściu dostałam - pozwolenie wjazdu -na 10 lat - bo WIZĘ dostajesz w Usa na lotnisku