Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ide na silownie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Nie smiejcie sie ze mnie ale ide pierwszy raz w zyciu na silownie. Mam blisko domu jakies 10 minut drogi. Czy ubranie do cwiczen zabieram w torbe czy ide juz ubrana na sportowo? Czy po cwiczeniach kazdy sie tam myje? Nie chce wyjsc na jakiegos flejtucha mam blisko dom i nie wiem czy trzeba sie tam myc?

idziesz z ciuchami w torbie (ponoć w snobistycznych siłkach ważna jest torba i co w torbie - śmiechu warte dla mnie), przebierasz się w szatni, torbę chowasz w szafce, kluczyk do niech dostajesz przy wejściu, kiedy płacisz albo pokazujesz abonament i ci odhaczają wizytę po ćwiczeniach możesz iść pod prysznic, ale nie musisz, każdy robi jak uważa, tym bardziej, że jeden ćwiczy 15 minut i ma 3 minuty do domu, a drugi ćwiczy godzinę i jedzie do domu autobusem, więc jest różnica ogólnie - luz, dziewczyno :)

Gość gość
Dzieki. Ja poprostu mam blisko do domu i wolalabym umyc sie w domu, ale z drugiej strony nie chce wyjsc na brudaske.

Gość gość
Weź majtki na zmianę na wypadek, gdybyś popuścił na przyrządach.

Gość mr mysterious
skoro masz 10 minut to mozesz tylko buty przebrac na miejscu, chyba lepiej w domu brac prysznic niz tam gdzie na dobe bierze go kilkaset innych osob. co cie obchodzi czy ktos cie ma za flejtucha czy nie ?

Gość gość
zalezy zazwyczaj to bierzesz przebrania wez i recznik jak bd miec tam moze prysznic to sie umyjesz krotkie spodenki i koszulke na zmiane albo dresy i koszulke na zmiane tak to wyglada potem bd p*******ic o kurczakach ktore gotujesz itp

Gość gość
obuwie tez sie przyda ja tam miesiac chodzilem byly efekty ale tu poplynelem tu i wgl wole sie robota zajac i szkola

Gość gość
Ja też mam blisko, 10 minut na rowerze, więc na siłkę przychodzę już przebrana i tylko buty zmieniam, wychodząc ewentualnie narzucam polar, prysznic biorę w domu już. Oszczędność czasu po prostu :)

Gość gość
a nie lepiej zainwestować w porządny rower i tak chudnąć? ja ostatnio natknęłam się na http://www.cyklotur.com/rowery/miejskie-city/p,rower-miejski-labedz-kola-28-czarny-bl-cappuccino-solidny-koszyk-gratis-burghardt,483258.html i zadowolona z kupna :)