Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
The Guest 009

Nowa koleżanka jak poderwać ?

Polecane posty

Hej wszystkim :D Ostatnio poznałem poprzez kolegę koleżankę. I nie wiem jak ją poderwać.... nie wiem tez na jakim etapie jestem :/ Przez tydzień pisaliśmy na fb i nie ukrywam, ze rozmawiało nam się świetnie :D Po tym tygodniu się spotkaliśmy i spędziliśmy razem 2h. Spotkanie było udane ona często patrzyła mi się w oczy, bardzo często się śmiała z moich "tekstów" nie było tez problemu z przytuleniem na fotce, a o całusie przy przywitaniu i pożegnaniu nie muszę wspominać :) Jednak jest teraz 3 dzień po spotkaniu i zauważyłem zmianę w podejściu do rozmowy przez nią... Nie pisze ze mną już tak często i to ja muszę ciągle zaczynać rozmowę :( (czyżby znudzenie się mną). Dodam, że ostatnio dużo do niej pisałem bo jestem chory i nie miałem co z sobą zrobić. Ogólnie jest chętna na następne spotkanie (zgodziła się na masaż :D ) tylko przez najbliższy tydzień nie ma czasu :/ Mamy dużo podobieństw nie powiem, że nie. Wysyła do mnie od czasu do czasu też fotki... Myślałem nad tym, żeby mniej do niej pisać i nie odpisywać od razu tak jak do tej pory . I nie wiem na jakim jestem etapie i czy mam szanse ją poderwać ? Sam nie wiem co o tym sądzić bo za dużo się na necie naczytałem i mam syf w głowie... Jakieś podpowiedzi :D ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować