Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"On jest dla Ciebie za brzydki" czyli mam dość koleżanek...

Polecane posty

Gość gość

Odkąd przedstawiłam im swojego ukochanego ciągle lecą podobne teksty. Nie uważam się za piękność a tym bardziej nie uważam mojego mężczyzny za szkaradnego. Jest mi przykro,że osoby w moim wieku (22) nadal są tak infantylne a ich myślenie płytkie! Czy powinnam zerwać kontakt z takimi znajomymi ? Ja nie komentuję wyglądu ich facetów, nie odważyłabym się nawet zasugerować,że któryś z nich jest mało atrakcyjny albo niezbyt inteligentny. Co o tym wszystkim sądzicie? chamstwo ?

Gość gość
Po co mi to w ogóle mówią? przecież z nim nie zerwę tylko dlatego,że IM się nie podoba.

Gość gość
Same by z nim chciały i ci tak mówia. Wredne żmije.

Gość gość
Zerwij - po chuj Ci takie osoby? Widać, że nie sa nikim wartościowym. Mogą zazdrościć, że jesteś szczęśliwa więc dogadują. Ale powód chyba nie jest ważny, nikt na poziomie raczej tak nie powie

Gość gość
*zerwij ze znajomymi, oczywiście :D

Gość gość
Obie są zajęte więc to nie kwestia zazdrości ... Jest mi zwyczajnie przykro, zawiodłam się a miałam je za inteligentne osoby.

Gość gość
Zwykle ludzie z zazdrości tak gadają, może jest dla ciebie bardziej miły niż ich partnerzy dla nich. Gdyby był brzydki to by obgadaly go za twoimi plecami i tyle.

Gość gość
ja kasuję każdego za złe słowo o moim ,do mnie lub za plecami,a właściwie to kasuję prawie każdego nawet jak tego nie robi :-)