Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz go nie kocham

Polecane posty

Gość gość

czasami tylko mam gorsze dni, kiedy nachodza mnie wspomnienia i żal. na codzień nie myślę, jest lepiej. przestałam chyba kochać z czego się bardzo cieszę. jeszcze trochę i całkiem zapomne. Fajne uczucie, być znowu wolną od natrętnych myśli

Gość gość sisi
Jak Ci sie to udało?

Gość gość
trochę czasu minęło, w mojej głowie powstawała coraz większa niechęć do jego osoby. nic nei trwa wiecznie, nawet miłośc.

Gość gość
Dużo w siebie wlałaś, żeby to napisać ?

Gość gość
Miłość akurat trwa wiecznie. Twoja była namiastką, więc to żaden sukces, że sobie poradziłaś. Raczej żałosne przechwałki, kogoś kto nie ma pojęcia czym to jest.

Gość gość
A ty skąd możesz to wiedzieć? Wiem co czuje, po czym stwierdziles/as ze to nie była miłość. Bo uczucie wygasło?

Gość gość
Nie chcialas zwiazku tylko ucieklas...nie dziwie sie ze chlopak w koncu przestal tez chciec...

Gość gość
On za mną nigdy nie tęsknił.

Gość gość
Nigdy nie przyznam się nikomu ze coś czułam do niego. Kiedyś to nie będzie mnie ruszalo, bo póki co czasami myśli wracają ale to nie to samo, w 90 % juz mi przeszło, jeszcze tylko 10

Gość gość
A długo byliście razem? Długo byłaś w nim zakochana?

Gość gość
Długo go kochałam I o wiele za długo, zmarnował mi kilka lat życia

Gość gość
Ale byliście jako para? Czy Ty kochalaś go jednostronnie? On nigdy nie odwzajemnił uczucia?

Gość gość
To było straszne co kiedyś przeżywałam. Teraz jest dobrze, jeszcze trochę i zapomnę jak miał na imię. Oby tak się stało.

Gość gość
A jakie to ma znaczenie w tym temacie? Nie byliśmy para.

Gość gość
Jak się naprawdę zakochasz będziesz pisać zupełnie inaczej. Kiedyś zobaczysz i oby nie nadeszły znów te gorsze chwile.

Gość gość
Po prostu jestem ciekawy, czy on wiedzial, co do niego czułaś? Może za mało mu to pokazałaś, co czujesz - czasami takie niedopowiedzenia powodują,ze ludzie sie rozmijają mimo iz powinni być razem.

Gość gość
Nie chce się zakochać. Nigdy. A ty kochasz kogoś tak, że porównujesz moje uczucia z prawdziwą miłością?

Gość gość
On nie wiedział i nigdy się nie dowie. Juz za późno. Trzeba to przyjąć do siebie i żyć dalej, taki los....

Gość gość
Głupia jesteś.

Gość gość
1;41 skąd ten wspaniały wniosek,?

Gość mr mysterious
gość dziś Głupia jesteś. >>mam identyczne spostrzeżenie co do autorki.

Gość gość
wspólczuje autorce ,widocznie jej obiekt westchnien po prostu nie byl zainteresowany więc faktycznie nie magła niczego okazać trzymam kciuki za te 10% :)

Gość gość
miłość może trwać wiecznie ale najczęściej wtedy kiedy jest odwzajemniona , w przeciwnym wypadku sie wypala , tak jak u autorki

Gość gość
do 1.36 nie okazała bo nie był zainteresowany to proste i dlatego nie mogli byc razem

Gość gość
gość dziś Jak się naprawdę zakochasz będziesz pisać zupełnie inaczej. Kiedyś zobaczysz i oby nie nadeszły znów te gorsze chwile x To ja się własnie tak naprawdę zakochałam. Nie jestem autorką gdyby ktoś pytał. Ale ze swojej strony powiem, że będac zimna sucza zakochalam sie do szalenstwa w pewnym facecie.To nie byla tylko namietnosc,a raczej cos wiecej. Niestety sprawił mi duzo przykrości,potem nastapilo zerwanie kontaktu,z czasem (po 3 latach) przejrzałam na oczy,wczesniej widzialam jego zachowanie, bronilam siebie,ale głupie serce i tak bylo górą, w koncu mi przeszło.Moze nie od razu, stopniowo przestawałam cos czuc...w dalszym ciagu uwazam go za fajnego czlowieka (z jednej strony) takich cech prozno sie dopatrywac w kims innym. ale z drugiej strony wiekszosc przewaza na nie. I jest mi juz obojetny,nie czuje nic, jest dla mnie zwyklym znajomym...troche dziwnie się czuje z tym,wiedzac ze jeszcze niedawno byl moim cudownym dopelnieniem i tyyyyle czulych mysli,slow wypowiedzialam, jak do nikogo wczesniej...ani pozniej