Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazdy facet woli łatwą dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

czy kazdy skorzysta z okazji...? jak czytam kafe, to mam wrazenie, ze wg facetow te, ktore czekaja na odpowiedniego faceta to "ksiezniczki"... znam dziewczyne, nieco otyla, zaniedbana, ale ma wieelkie powodzenie bo wlasnie nie wymaga za duzo, taka imprezowiczka, umie sie podlizac facetom.. wola ja od mojej ladniejszej, szczuplejszej przyjaciolki z fajna figura, nie imprezuje tak czesto i jest nieco niesmiala

Gość mr mysterious
zazdrościsz jej - tej grubej ? jeśli nie to po co ten temat ? chcesz wylac swoje zale ? po co ? ile osob tyle gustow.wyglada jednak na to ze mas zpretensje do tyc facetow ze wola ja od ciebie.

Gość gość
owszem - bo ona daje im cos, czego nie daje ta druga. dobre samopoczucie, i (moze) d...y. a tego oni potrzebują. aczkolwiek nie musi sie to laczyc ze "zwiazkiem". Faceci lubią ******* a na zwiazek to i tak z kims innym. jednak po latach okaze sie ze i tak chybionym, wiec ogolnie czekanie na jedynego w 80% przypadkow mozna sobie zamarynowac.

Gość gość
Nie prawda. Pisze jako kobieta. Mój mąż pół roku za mną chodził a wiem ze miał okazję. A ci ma do zaoferowania ta gruba? Tyko tylek bo miłości czułości itp to ona nie żadna on tego czy innego. A szczerze mówiąc takie korzyści jakie ona czerpie z tych znajomości to ja dziękuję raczej kiepskie. Znam podobną dziewczynę u opinię ( oczywiście można ją mieć gdzieś ) ma tragiczną wszyscy się z niej śmieją a mój kumpel ( wolny od wielu lat) powiedział że się jej brzydzi.

Gość gość
O rany my chcemy was tylko rooochac bez zobowiazan zaplodnic i ulotnic sie do kolejnej latwej nie placac na dziecko i albo sie dostosujecie albo wymrzecie bezpotomnie :)

Gość fdsfdski
to zależy od wieku faceta .. Tylko i wylącznie od jego wieku Jak ktoś ma 16 lat i jest prawiczkiem , to spokojnie wytrzyma bez seksu 1 rok .. Natomiast starszy prawiczek spieszy sie z seksem , nie dlatego ze go chce , ale dlatego , że nie tracić czasu , bo nie ma go za wiele . A juz na pewno nie rok

Gość gość
A na co ma czekać ten facet? Nigdy nie ma pewności że się jutro obudzi i że dziewczyna wcześniej nie dawała oporowo. Seks jest bardzo ważny ale też nie oznacza że trzeba się już pruć po godzinie znajomości. Na imprezie to raczej nikt nie szuka wśród podbitych dziewuch kandydatki na członkinie klubu poezji.

Gość gość
Miało być podpitych :). Także dziewczyny. Ani po roku ani po dwóch dniach, same musicie poczuć i dawać ile wlezie bo potem na starość będzie co wspominać.