Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobili w sytuacji gdyby kobieta was podrywała?

Polecane posty

Gość gość

wypowiadac sie :D

Gość gość
ale to zalezy czy Ci sie ona podoba czy nie

Gość gość
07:15 no wlasnie - przeciez to kluczowe. :D

Gość gość
No to w obydwu przypadkach :) opiszcie swoja reakcje nie przypuszczalna, chociaz od biedy moze byc, ciekawi mnie reakcja sprawdzona czyli jesli mieliscie juz taka sytuacje to wasza odpowiedz jest pozadana;p

Gość gość
A kto pyta kobieta czy mężczyzna?

Gość gość
kobiety podrywają tylko zajętych i żonatych mężczyzn

Gość gość
Szczerze to chodzi o mnie. Ja sie bawie w ten sposob. Zalotnie spojrze etc a wyobrazaja sobie nie wiadomo co. Chyba nie byloby faceta ktory dalby" mi "do zrozumienia ze nic z "tego"

Gość gość
Wielu daloby ci do zrozumienia bo nie jesteś w typie wszystkich, poza tym jak facet jest zakochany, to nie patrzy na inne. Część podejmuje z toba grę z nudów, to ty sobie zbyt wiele wyobrażasz, bo ktos tylko flirtuje.

Gość gość
No to nie ładnie z Twojej strony bawić się uczuciami facetów. Ty z góry w perfidny sposób zwracasz celowo uwagę facetów dając im do zrozumienia, że jesteś nimi zainteresowana. To jak mają Cię odtrącić widząc chętne ciało?

Gość gość
Jak niw wygladalaby jak Megan Fox, nie należała do Mensy i nie zarabiala przynajmniej 20 tys., to wysłałbym ja na drzewo.

Gość gość
Ja wiem,czy z nudow? Moze paru tak,ale wiekszosc sie zakochuje po paru gestach.Potem w rozpaczy zala sie kazdemu kto sie nawinie tylko nie mi,bo przeciez moge powiedziec:to tylko Twoja wyobraźnia

Gość gość
Nawet najbardziej zakochany w swojej kobiecie widząc piękne i ponętne ciało zwróci uwagę i poczuje pociąg seksualny. Faceci to psy na kobiety. Nie odmówi.

Gość gość
czyli, jestem piekna?bo brzydkiej niby by nie chcieli? ale smiac mi się chce, bo przeciez "zarywam"do przystojnych facetów, pilkarze,modele itp.. i takie jaja :) z jednym gadalam pol godziny i zwariowal wariuje do dzis a minely 3 miesiace i kontaktu bezposredniego zero...

Gość gość
Nie można się zakochać po paru gestach, to tylko chwilowa chuć albo chęć skorzystania z okazji bez zobowiązań, bo milosc rodzi się po dłuższym czasie, trzeba troche pobyć z druga osobą. I piękna kobieta ktora naprawdę się spodobała facetowi nie musi nic robic , bo on zwróci na nią uwagę bez żadnej zachęty z jej strony. Te co jako pierwsze usiluja zwrócić uwagę i flirtują wydają sie latwe i faceci traktują je jak jednarozowy towar.

Gość gość
Ale wlasnie o to chodzi ze ja nie usiluje zwrocic ich uwagi. Tzn daje do zrozumienia ze niby jestem zainteresowana ale dopiero jak oni mna sie zainteresuja. czyli nie jestem niedostepna jak wiekszosc lasek. nie zachecam sama,chyba ze mi sie nudzi ale to rzadkosc

Gość gość
A ja nie zarywam do nikogo, mam ich w d***e, a oni nie dają mi spokoju. Do dopiero przekichane. Ty autorko sama zabierasz o ich zainteresowanie a ja nie musze.

Gość gość
A skad ty mozesz wiedziec co i jak. Zle sie wyrazilam. Dobrze lopatologicznie raz w jednym poscie. Faceci sami do mnie zarywaja, niewazne czy na miescie czy w innych okolicznosciach, jak mi sie nudzi to tez udaje ze jestem zainteresowana ale w smialy sposob, nie taki jak inne dziewczyny. Oni mysla ze odwzajemniam i sie nakrecaja. Rzadko "puszczam oczka" pierwsza Raz na 100 lat, ale wtedy tez podejmuja gre, zawsze

Gość gość
Ja nie lubię łatwych flirciar, po przeleceniu ich zrywam kontakt, wole niedostępne. Każdy facet to zdobywca, woli gonić króliczka.

Gość gość
To zalezy, jak byłbym akurat sam i nudzil się a dziewczyna byla ładna, to bym się zabawił ale do stałego związku raczej bym nie chcial takiej dziewczyny, ktora podrywa facetów. Gdybym byl w związku, to ignorowalbym wszelkie latawice, ja nie zdradzam.

Gość gość
Nic.

Gość gość
a jakby byla brzydka?

Gość gość
Poskarżyłbym sie mamusi...

Gość gość
ale serio, odtracilbys ja czy skorzystal z okazji? z ciekawosci pytm

Gość gość
nikt nie lubi łatwych dziewczyn nawet nieśmiali faceci. Co innego kontaktowa dziewczyna nawet zaczynająca znajomość a co innego łatwa.

Gość gość
No nie mogę uwierzyć, że na tym forum są mężczyźni którzy nie lecą na łatwe. Tutaj są przecież same d****** pytam co Wy tu robicie?

Gość gość
Gdybym dlugo nie miał seksu to skusilbym sie i na brzydką. Na bezrybiu i rak ryba.

Gość gość
Ja mam tak, jak dziewczyna przejmuje inicjatywę, to nawet, jak mi sie wczesniej podobała, to tracę zainteresowanie, bo nie musze juz zabiegać. Tez tak macie?

Gość gość
Gościu powyżej żal mi Cię. Jestem stara i brzydka lecz nie uprawiała bym seksu z pierwszym lepszym wygłodzonym brzydalem.

Gość gość
To zależy od jej wyglądu. Jeśli byłaby młodą seksowną szczupłą długowłosą blondyną pewnie bym się z nią ożenił i spłodził dzieci. Jeśli by mi się nie podobała to bym ją olał, a jeśli byłaby natarczywa to bym uciekł.