Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałem super kobietę

Polecane posty

Gość gość

Spotkaliśmy się dwa razy bardzo mi odpowiada jej charakter , uroda, humor, wiem że ona też bardzo mnie ceni za mój styl bycia, charakter, to widać po zachowaniu po tych spotkaniach które są bardzo swobodne, fajne. Brakuje niestety jednej istotnej rzeczy, po prostu nie jestem w jej typie, ona mi daje szansę ze względu na to jaki jestem. Szczerze mówiąc nie spieszy mi się z niczym mimo iż trochę lat mam. Jestem w stanie czekać ile sobie ona zażyczy, po prostu jest tego warta, nigdy nikogo nie byłem tak pewien jak jej. Nie pamiętam żebym z którąkolwiek kobietą tak dobrze spędzał czas, nie czuł żadnego stresu, po prostu był sobą w 100 procentach praktycznie od pierwszych minut spotkania. Przed pierwszym spotkaniem dużo pisaliśmy ze sobą. Pytanie czy kobieta jest w stanie coś do mnie poczuć jeżeli nie jestem do końca w jej typie?

Gość gość
a co masz na myśli pisząc, że "nie jesteś w jej typie"?

Gość gość
w moim typie tez są owłosieni bruneci a wyszłam ze szatyna łysego. to nie ma nic do rzeczy, ty też masz jakiś tam typ ale podobają ci się różne kobiety z różnych powodów. jedna ma uroczy uśmiech inna ładną pupę a jeszcze inna wymarzony styl bycia. to nie ma znaczenia. typ, mamy jakby zaprogramowany.

Gość gość
rowniez wyszłam za faceta zupełnie nie w moim typie

Gość gość
ach,uważasz Kochanie ,ze jestem super kobietą?ja też tak uważam,i że masz farta ze ho ho :P:P:P pozdro wm🖐️

Gość gość
mozesz nawet zostac miloscia jej zycia i mezem, ojcem jej dzieci, kobiety nie sa tak powierzchowne jak mezczyzni i charakter mezczyzny wiecej dla nich znaczy niz wyglad :D

Gość gość
on nie jest w jej typie, ona go nie chce. bawi się nim i już.

Gość gość
Nie jestem w jej typie bo nie jestem arabem, nie mam fjuta 20cm, nie mam kilku MLN na koncie i nie mam już 20 lat.

Gość gość
2 spotkania to za mało żeby tak od razu się zakochać, wiele zależy też od dojrzałości, ile macie lat?