Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meczace diety?!

Polecane posty

Gość gość

Hej, chcialam sie pochwalic! W ciagu 3 tyg pomniejszylam swoj tylek, najbardziej uda no i brzuch o 2 rozmiary! Wcześniej cellulit byl bardzo widoczny a teraz jak bardzo zepne posladki. Czy bylam na diecie?... Nie. Jedynie ziemniakow w ciagu miesiaca zjadlam tyle co kot naplakal, nie jem jasnego pieczywa tylko czasem te pakowane po kilka kromek ciemnego pelnoziarnistego. Jem hummus. Gdy " cos bym zjadla" obieram slodkie marchewki. Pije wiecej wody. Slodycze... ostatnio zrobilam ciasto z nutella. To tyle. Czuje sie swietnie. Nie cwicze bo nie chce mi sie choc mam duzo czasu. Wazylam 74 przy wzroscie 170. Teraz sie nie wazylam, ale widze po ubraniach, samopoczuciu i pozadaniu mojego faceta. Im ja mniej sie kryje pod ubraniami tym on czesciej moze mi swoje pozadanie pokazac. Nie katujcie sie. Ograniczcie to co "kiche zapycha" a jedzcie to co wartosciowsze ;) a jak macie checi cwiczyc to super!

Gość gość
Jeden rozmiar to 5 kg.mniej -czyli schudłaś 10 kg ? Jeśli tak to fajnie .

Gość gość
Zadne 10kg. To bylo by niemozliwe. Mowie ze patrze po ubraniach. Nawet noszac spodnie obcieralam udo o udo a teraz nic mi nienobciera.