Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewysokigość

Dlaczego nie jestem wysoki ?

Polecane posty

Gość niewysokigość

Mam 181 cm. Moze to i nie malo, problem w tym, ze dziewczyny do ktorych cos "poczuje" sa zawsze wyzsze ode mnie. Ostatnio spotykalem sie z taka jedna 186 ale wczoraj zauwazylem, ze przestalem ja interesowac wiec sie wiecej nie umowilem. Dlaczego mam takiego pecha ? Nie moze mi sie trafic jakas nizsza ?

Gość gość
Zawsze możesz założyć szpilki

Gość niewysokigość
Nie jestem gejem ! Co to nie ma juz na tym swiecie nizszych kobiet, ladnych oczywiscie ale nie jakies kurduple ziemnoblotne po 160cm !

Gość gość
Obetnij im głowe beda nizsze

Gość niewysokigość
Ucinajac glowe trace mozliwosc prowadzenia konwersacji, poza tym skad bede wiedzial, czy ladna, czy jakis karakan ?

Gość niewysoki gość
No właśnie, dlaczego nie spodoba mi się jakaś 170-180 ? Chyba zboczony jakiś jestem. Jak tylko zobaczę wysoką kobietę to nie potrafię się opanować. Dewiacja ?

Gość gość
Autorze mam podobnie mam 180 cm wzrostu a większość dziewczyn jest ode mnie wyższa :( masakra takim konusem jestem. Nie mam szans na związek z jakąkolwiek dziewczyną.

Gość niewysoki gość
Konusem ? W moim kręgu znajomych nie ma wyższego ale ich dziewczyny to krasnale, najwyższa ma 164 i jak ją widzę to mnie litość bierze. Podniecają mnie wysokie, nie wiem, chyba do jakiegoś terapeuty będę musiał pójść.