Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym facetom staje po alkoholu

Polecane posty

Gość gość

Witam! Byliśmy ostatnio na urlopie ze znajomymi, wiadomo jak to ze znajomymi jest ze na trzeźwo to rzadko bywa. Mój facet ogólnie jest z tych nie pijacych bo nie lubi. Po całej tej imprezie wrocilismy do pokoju. Naszła nas ogromna ochota na sex. Niestety jak przeszlismy do czynów mojemu facetowi stał na pół gwizdka i nie szlo go wogole postawic mimo ze maz nie byl az taki pijany. Ogolnie jestesmy ze soba 6 lat po alkoholu chcielismy sie kochac tak na prawde pierwszy raz. Podobna sytuacja zdazyla sie z 3 razy lecz na trzeźwo ale gdy np bylam ubrana w sexi bielizne ze nie szlo go postawic do pionu mimo ogromnej ochoty. Co moglo mu byc i czy powinien udac sie z tym do lekarza? Czy faceci tak maja?

Gość ruda_fryzjerka
Mysle ze im szybiej pojdzie do lekazra tym lepiej dla was

Gość gość
Moj po alkoholu może dłużej się kochać i jest fajnie. Bo na trzeźwo to trzy minuty i po sprawie :-(

Gość gość
Podzielam pierwsze zdanie pani wyzej. Moj moze dluzej niz 3 minuty bez alkoholu ale ogolnie krocej niz bez chocby jednego piwka

Gość gość
Mój mąż po alkoholu ma straszną chcicę... A jego sprzęt jest bez żadnych zastrzeżeń i naprawdę bardzo długo możemy się kochać...

Gość gość
mężczyźni to wulgarne świnie!

Gość gość
Sama jesteś wulgarna swinia!

Gość gość
Mój staje zawsze i wszędzie:) Po alko także, może kochać się kilkakrotnie, zawsze gotowy. Kochanie, dlaczego mieszkasz tak daleko? Chcę seksu.

Gość gość
Mojemu nie sprawia różnicy czy jest po alkoholu czy nie on może sie kochać bardzo często i stoi mu długo.

Gość gość
Ja za to moge dosc czesto i zawsze pierwszy raz jest krotki ale po 10/15tu minutach regeneracja i dalej moge. Szkoda tylko ze moja partnerka po orgazmie moze tylko raz odwraca sie na bok i idzie lulu :( Po alko ale bardzo mocnym upojeniu raz nie moglem ale tak to zawsze dluzej moge.