Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on chce tylko jednego

Polecane posty

Gość gość

Jeden facet chce ode mnie tylko jednego. Jak mnie widział to tylko mnie obczajal od góry do dołu a w samochodzie zamiast na jezdnię patrzył mi w biust i na nogi... teraz dostaje od niego smsy ze mój bardzo chciałby mój biust dotknąć, popiescic językiem i pobawić się... proponuje mi w smsach pieszczoty, pyta się o wszystko co z tym związane mówi że go pociagam fizycznie i muszę wyglądać świetnie nago. Prosi mnie o wysylanie fotek w co się ubieram to oceni czy wyzywajaco, lubi też pytać czy bym go zaspokoila i pisać mi co by mi robił... :-( ja mu oczywiście nic z tych rzeczy nie robię ani fotek nie wysyłam. Wiem że mu zależy tylko na tym żeby mnie przelecieć chociaż wypiera się tego. Najgorsze ze mi zależy na nim :-( i nie potrafię mu nie odpisać jak do mnie napisze i po prostu olac. Boję się samotności i tego że zawsze będę sama i jak on się pojawił to nie chcę go stracić po prostu, bo może już nikt nigdy mnie nie zechciec :-( jestem załamana.

Gość gość
To co w nim widzisz, że go chcesz? Napiszesz to? Następna idiotka...

Gość gość
Jestem nieśmiała osoba i po prostu potrzebuje dużo czasu żeby się otworzyć i faceci zwykle myślą że ich nie chce i dlatego boję się samotności i nie cze stracić tego faceta mimo że wiem że DVD mnie tylko wykorzystać to jednak mam nadzieję że będzie coś z tego i nie będę sama... wiem że to głupie ale taka już jestem...

Gość gość
Czyli po prostu może Cię mieć każdy który się dłużej z tobą będzie zapoznawał.... Tak to widze.

Gość gość
Jakbym miała więcej pewności siebie to tak by nie było :-(

Gość gość
Nie dziwie Ci sie autorko,ze sie boisz samotnosci. Kazdy kto nie mial szczescia w milosci wczesniej tak wlasnie do tego podchodzi. Nie znam co prawda faceta,ale czy to bylo by zle,ze kochalby Cie i jednoczesnie bardzo porzadal...? Nie widze w tym nic zlego. Lepiej zeby bardziej chcial niz nie bo wierz mi,ze z takim co na sile bys go do lozka ciagnela by Ci milo nie bylo. Wiem cos o tym. Ja wyszlam za maz za mojego pierwszego i ostatniego partnera seksualnego i tak szczerze to troche mi przykro bo moglabym miec porownanie np.a tak to nie mam hehe :-) :-)

Gość gość
No właśnie :-) on mnie nie kocha, jego interesuje moje ciało jedynie :-(

Gość gość
dziewczyno, daj mu czym prędziej, bo dobra passa nie trwa wiecznie i zdarzy się tak, że Ty będziesz kiedyś chciała dać, ale już nie znajdzie się taki, co by to wziąć od Ciebie chciał ;) ...wspomnisz moje słowa ...

Gość fffsdfsww
a czy on w ogóle pisze Ci coś poza tym ? czy w każdej wiadomości jest o cyckach ? macie jakieś wspólne tematy / zaitneresowania / studia / pracę ? Jak reagujesz jak Ci to pisze - co mu odpisujesz ?

Gość Andrzej44
Czyżbyś była na tyle naiwna wierząc, że nie będziesz już samotna? [BTW: ile masz lat?]. Przecież jemu zależy tylko na seksie - prędzej czy później znudzi się Tobą. Czy nie jest to dla Ciebie oczywiste?

Gość gość
jedna zaleta, że jest szczery i to bez ogródek artykułuje ...nie musi być zły, może ma taki styl. Gorsi są tacy co udają ,żę kochają, a chodzi mu tylko o jedno. To, że na pierwszym planie , wydaje się, stawia sprawy seksualne, nie oznacza, że mu naprawdę nie zależy. zapytaj intuicji ....

Gość gość
Jak mi o tym piszę to staram się uciąć temat... Ale jak się nakreci to nie może przestać, pisze mi ze mój biust bez biustonosza musi być świetny i ze na pewno by mu stanął jak by zobaczył , ja nie wiem co ja mam na to odpisywac

Gość gość
staraj posłuchać swojego serca i tak jak napisałam wyżej, intuicji :) Za często ufamy słowom i uważamy je za najwazniejszą wyrocznię, podczas gdy to co ważne, jest często ukryte. Nie wiem czy mu akurat zależy na seksie tylko i wyłącznie, myślę że ma do Ciebie coś więcej - po prostu Cię pragnie i jest szczery . Otwórz się na niego i pozwól mu się otworzyć. Szkoda stracić znajomość,

Gość gość
Pyta się jeszcze ogólnie jak się czuje, co robię i czy wszystko jest okej

Gość gość
A jak wyglądasz skoro tak na ciebie leci?

Gość gość
Normalnie raczej, 168 cm wzrostu 61 kg wagi, biust mam 75 D

Gość gość
To głupiec Ja bym chciał obydwu jak każdy porządny chłop Niech se amazonki szuka zboczeniec jeden

Gość gość
Blef.

Gość gość
75 D ur******* wyobraźnię Widać to normalny gość Zboczeniec by tak nie reagował Przy 169/61 to Ty obłędna jesteś Wow Napisz jeszcze ze masz jedrne , kształtem pośladki załamka ,płakać się chce Komu ten skarb przypadnie w nagrodę

Gość gość
Drugi wpis był lepszy?

Gość gość
Gość z jajami prowokuj****awi się , sprawdza, próbuje Co mu szkodzi, nigdy nie wiedamo co z tego będzie Czasem z malej chmury maly a czasem duży deszcz Wam życzę ulewy potopu po pachy wręcz Taki jestem

Gość gość
jak dla mnie koles chce tylko i wyłącznie sexu, nic więcej, skoro tylko w okół tego krecą się głównie wasze rozmowy. Ty widać, że jestes porządną kobietą, i oczekujesz czegoś wiecej, wg mnie powinnas poczekać, spróbować poznać, spotykać się z kimś, kto będzie miał względem Ciebie poważne zamiary, a jak dla mnie ten gość zdecydowanie takich nie ma. Ewentualnie jesli masz wątpliwości, napisz, że nie inetresuje się taka relacja czysto seksualna, że szukasz czegoś poważnego. Zobaczysz wtedy jak zareaguje... ale myślę, że facet szuka tylko sexu, bo gdyby było inaczej gdyby faktycznie mu na Tobie zależało darowałby sobie takie teksty, by Cię własnie nie odstraszyć. Ale jak widać, szczególnie mu na tym nie zalezy. Druga sprawa, samotność, o której mówisz.. myslę, ze wynika to z tego, ze Ty bardzo chcesz mieć kogoś i okej wporzadku, ale szukasz ją u nieodpowiednich facetów, takich własnie jak ten. To , ze sie znim przepspisz, nie sprawisz, że go przy sobie zatrzymasz bądź, nagle przestaniesz być samotna, nie masz pewności, jak sprawy się potocza, bycmoże jesteś tylko zdobyczą dla niego, odhaczy swoje i pójdzie do innych . A ty jeszcsze bardziej pogrązysz się w samotności.. dla mnie ta relacja w każdym bądź razie jest podejrzana, i ja bym uważała na twoim miejscu, przede wszystkim zastanów się czego naprawde oczekujesz od mężczyzny, i nie rób nic wbrew sobie, to najważniejsze..

Gość gość
ehh zastanawiam się ska tu tyle koemantarzy broniących tego gościa, jako że miałby dobre intencje. Zastanawiam, się bo sama jestem w pdoobnej sytuacji juz od pół roku, ale boje się panicznie rozczarowania, i dlatego nie chce się w tą relacje angażować. Z tym, ze gość, wprost mówi mi że zalezy mu wyłącznie na sexie, do tego pisze mi 500 wywodów, bym pozbyła sie kontroli i właśnie dała sobie na luz. Tak jakby innymi słowami chciał napisac, przespij się ze mną, a nóz się w tobie zakocham, jakby dawał mi nadzieje. Dlatego rozumiem, doskonale co autorka może czuć w danej chwili.. i okej tez miewam czasem wątpliwości. Ale jakby sie m ocniej zastanowić, to chyba rozsądnie, byłoby się z takich relacji wycofywać. Jeśli facetowo zalezy, to nie porzebuje relaci zaczynac od sexu takie jest moje zdanie.. a może się mylę??

Gość gość
A dlaczego gościa mamy nie bronić, jak autorka idiotyzmy wypisuje. Weź mu wyślij swoje nagie fotki, niech sobie poogląda, pokaże kolesiom, a najlepiej na portalu społecznościowym zamieści. Nie wierzę, że kobieta może być na tyle głupia. Provo na 1000%.

Gość gość
Jakie prowo kobieto Ty nie znasz kobiet Potworze się ale jeszcze raz to napisze Kobieta zawsze wie czego chcę Kobieta nigdy nie wie czego jej się chce

Gość gość
To chyba głupia kobieta.

Gość gość
Nie ma gluppich kobiet są kobiety

Gość gość
Dziękuję :) na prawdę tak wyglądam :) to miłe słowa otuchy :) no usłyszałam że jestem zgrabna mam bardzo fajny biust, fajny tyłek i zgrabne szczupłe długie nogi... No ale ja w to średnio uwierzyłam. No a z twarzy podobno niebrzydka.

Gość gość
moze zartuje

Gość gość
Raczej nie żartował bo patrzył na mnie z błyskiem w oku i tak charakterystycznie