Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

on chce tylko jednego

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jeden facet chce ode mnie tylko jednego. Jak mnie widzia艂 to tylko mnie obczajal od g贸ry do do艂u a w samochodzie zamiast na jezdni臋 patrzy艂 mi w biust i na nogi... teraz dostaje od niego smsy ze m贸j bardzo chcia艂by m贸j biust dotkn膮膰, popiescic j臋zykiem i pobawi膰 si臋... proponuje mi w smsach pieszczoty, pyta si臋 o wszystko co z tym zwi膮zane m贸wi 偶e go pociagam fizycznie i musz臋 wygl膮da膰 艣wietnie nago. Prosi mnie o wysylanie fotek w co si臋 ubieram to oceni czy wyzywajaco, lubi te偶 pyta膰 czy bym go zaspokoila i pisa膰 mi co by mi robi艂... :-( ja mu oczywi艣cie nic z tych rzeczy nie robi臋 ani fotek nie wysy艂am. Wiem 偶e mu zale偶y tylko na tym 偶eby mnie przelecie膰 chocia偶 wypiera si臋 tego. Najgorsze ze mi zale偶y na nim :-( i nie potrafi臋 mu nie odpisa膰 jak do mnie napisze i po prostu olac. Boj臋 si臋 samotno艣ci i tego 偶e zawsze b臋d臋 sama i jak on si臋 pojawi艂 to nie chc臋 go straci膰 po prostu, bo mo偶e ju偶 nikt nigdy mnie nie zechciec :-( jestem za艂amana.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To co w nim widzisz, 偶e go chcesz? Napiszesz to? Nast臋pna idiotka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem nie艣mia艂a osoba i po prostu potrzebuje du偶o czasu 偶eby si臋 otworzy膰 i faceci zwykle my艣l膮 偶e ich nie chce i dlatego boj臋 si臋 samotno艣ci i nie cze straci膰 tego faceta mimo 偶e wiem 偶e DVD mnie tylko wykorzysta膰 to jednak mam nadziej臋 偶e b臋dzie co艣 z tego i nie b臋d臋 sama... wiem 偶e to g艂upie ale taka ju偶 jestem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli po prostu mo偶e Ci臋 mie膰 ka偶dy kt贸ry si臋 d艂u偶ej z tob膮 b臋dzie zapoznawa艂.... Tak to widze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakbym mia艂a wi臋cej pewno艣ci siebie to tak by nie by艂o :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie dziwie Ci sie autorko,ze sie boisz samotnosci. Kazdy kto nie mial szczescia w milosci wczesniej tak wlasnie do tego podchodzi. Nie znam co prawda faceta,ale czy to bylo by zle,ze kochalby Cie i jednoczesnie bardzo porzadal...? Nie widze w tym nic zlego. Lepiej zeby bardziej chcial niz nie bo wierz mi,ze z takim co na sile bys go do lozka ciagnela by Ci milo nie bylo. Wiem cos o tym. Ja wyszlam za maz za mojego pierwszego i ostatniego partnera seksualnego i tak szczerze to troche mi przykro bo moglabym miec porownanie np.a tak to nie mam hehe :-) :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie :-) on mnie nie kocha, jego interesuje moje cia艂o jedynie :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyno, daj mu czym pr臋dziej, bo dobra passa nie trwa wiecznie i zdarzy si臋 tak, 偶e Ty b臋dziesz kiedy艣 chcia艂a da膰, ale ju偶 nie znajdzie si臋 taki, co by to wzi膮膰 od Ciebie chcia艂 ;) ...wspomnisz moje s艂owa ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffsdfsww
a czy on w og贸le pisze Ci co艣 poza tym ? czy w ka偶dej wiadomo艣ci jest o cyckach ? macie jakie艣 wsp贸lne tematy / zaitneresowania / studia / prac臋 ? Jak reagujesz jak Ci to pisze - co mu odpisujesz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej44
Czy偶by艣 by艂a na tyle naiwna wierz膮c, 偶e nie b臋dziesz ju偶 samotna? [BTW: ile masz lat?]. Przecie偶 jemu zale偶y tylko na seksie - pr臋dzej czy p贸藕niej znudzi si臋 Tob膮. Czy nie jest to dla Ciebie oczywiste?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedna zaleta, 偶e jest szczery i to bez ogr贸dek artyku艂uje ...nie musi by膰 z艂y, mo偶e ma taki styl. Gorsi s膮 tacy co udaj膮 ,偶臋 kochaj膮, a chodzi mu tylko o jedno. To, 偶e na pierwszym planie , wydaje si臋, stawia sprawy seksualne, nie oznacza, 偶e mu naprawd臋 nie zale偶y. zapytaj intuicji ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mi o tym pisz臋 to staram si臋 uci膮膰 temat... Ale jak si臋 nakreci to nie mo偶e przesta膰, pisze mi ze m贸j biust bez biustonosza musi by膰 艣wietny i ze na pewno by mu stan膮艂 jak by zobaczy艂 , ja nie wiem co ja mam na to odpisywac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
staraj pos艂ucha膰 swojego serca i tak jak napisa艂am wy偶ej, intuicji :) Za cz臋sto ufamy s艂owom i uwa偶amy je za najwazniejsz膮 wyroczni臋, podczas gdy to co wa偶ne, jest cz臋sto ukryte. Nie wiem czy mu akurat zale偶y na seksie tylko i wy艂膮cznie, my艣l臋 偶e ma do Ciebie co艣 wi臋cej - po prostu Ci臋 pragnie i jest szczery . Otw贸rz si臋 na niego i pozw贸l mu si臋 otworzy膰. Szkoda straci膰 znajomo艣膰,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pyta si臋 jeszcze og贸lnie jak si臋 czuje, co robi臋 i czy wszystko jest okej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak wygl膮dasz skoro tak na ciebie leci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Normalnie raczej, 168 cm wzrostu 61 kg wagi, biust mam 75 D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To g艂upiec Ja bym chcia艂 obydwu jak ka偶dy porz膮dny ch艂op Niech se amazonki szuka zboczeniec jeden

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Blef.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
75 D ur******* wyobra藕ni臋 Wida膰 to normalny go艣膰 Zboczeniec by tak nie reagowa艂 Przy 169/61 to Ty ob艂臋dna jeste艣 Wow Napisz jeszcze ze masz jedrne , kszta艂tem po艣ladki za艂amka ,p艂aka膰 si臋 chce Komu ten skarb przypadnie w nagrod臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Drugi wpis by艂 lepszy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 z jajami prowokuj****awi si臋 , sprawdza, pr贸buje Co mu szkodzi, nigdy nie wiedamo co z tego b臋dzie Czasem z malej chmury maly a czasem du偶y deszcz Wam 偶ycz臋 ulewy potopu po pachy wr臋cz Taki jestem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak dla mnie koles chce tylko i wy艂膮cznie sexu, nic wi臋cej, skoro tylko w ok贸艂 tego krec膮 si臋 g艂贸wnie wasze rozmowy. Ty wida膰, 偶e jestes porz膮dn膮 kobiet膮, i oczekujesz czego艣 wiecej, wg mnie powinnas poczeka膰, spr贸bowa膰 pozna膰, spotyka膰 si臋 z kim艣, kto b臋dzie mia艂 wzgl臋dem Ciebie powa偶ne zamiary, a jak dla mnie ten go艣膰 zdecydowanie takich nie ma. Ewentualnie jesli masz w膮tpliwo艣ci, napisz, 偶e nie inetresuje si臋 taka relacja czysto seksualna, 偶e szukasz czego艣 powa偶nego. Zobaczysz wtedy jak zareaguje... ale my艣l臋, 偶e facet szuka tylko sexu, bo gdyby by艂o inaczej gdyby faktycznie mu na Tobie zale偶a艂o darowa艂by sobie takie teksty, by Ci臋 w艂asnie nie odstraszy膰. Ale jak wida膰, szczeg贸lnie mu na tym nie zalezy. Druga sprawa, samotno艣膰, o kt贸rej m贸wisz.. mysl臋, ze wynika to z tego, ze Ty bardzo chcesz mie膰 kogo艣 i okej wporzadku, ale szukasz j膮 u nieodpowiednich facet贸w, takich w艂asnie jak ten. To , ze sie znim przepspisz, nie sprawisz, 偶e go przy sobie zatrzymasz b膮d藕, nagle przestaniesz by膰 samotna, nie masz pewno艣ci, jak sprawy si臋 potocza, bycmo偶e jeste艣 tylko zdobycz膮 dla niego, odhaczy swoje i p贸jdzie do innych . A ty jeszcsze bardziej pogr膮zysz si臋 w samotno艣ci.. dla mnie ta relacja w ka偶dym b膮d藕 razie jest podejrzana, i ja bym uwa偶a艂a na twoim miejscu, przede wszystkim zastan贸w si臋 czego naprawde oczekujesz od m臋偶czyzny, i nie r贸b nic wbrew sobie, to najwa偶niejsze..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ehh zastanawiam si臋 ska tu tyle koemantarzy broni膮cych tego go艣cia, jako 偶e mia艂by dobre intencje. Zastanawiam, si臋 bo sama jestem w pdoobnej sytuacji juz od p贸艂 roku, ale boje si臋 panicznie rozczarowania, i dlatego nie chce si臋 w t膮 relacje anga偶owa膰. Z tym, ze go艣膰, wprost m贸wi mi 偶e zalezy mu wy艂膮cznie na sexie, do tego pisze mi 500 wywod贸w, bym pozby艂a sie kontroli i w艂a艣nie da艂a sobie na luz. Tak jakby innymi s艂owami chcia艂 napisac, przespij si臋 ze mn膮, a n贸z si臋 w tobie zakocham, jakby dawa艂 mi nadzieje. Dlatego rozumiem, doskonale co autorka mo偶e czu膰 w danej chwili.. i okej tez miewam czasem w膮tpliwo艣ci. Ale jakby sie m ocniej zastanowi膰, to chyba rozs膮dnie, by艂oby si臋 z takich relacji wycofywa膰. Je艣li facetowo zalezy, to nie porzebuje relaci zaczynac od sexu takie jest moje zdanie.. a mo偶e si臋 myl臋??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dlaczego go艣cia mamy nie broni膰, jak autorka idiotyzmy wypisuje. We藕 mu wy艣lij swoje nagie fotki, niech sobie poogl膮da, poka偶e kolesiom, a najlepiej na portalu spo艂eczno艣ciowym zamie艣ci. Nie wierz臋, 偶e kobieta mo偶e by膰 na tyle g艂upia. Provo na 1000%.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie prowo kobieto Ty nie znasz kobiet Potworze si臋 ale jeszcze raz to napisze Kobieta zawsze wie czego chc臋 Kobieta nigdy nie wie czego jej si臋 chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To chyba g艂upia kobieta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma gluppich kobiet s膮 kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 :) na prawd臋 tak wygl膮dam :) to mi艂e s艂owa otuchy :) no us艂ysza艂am 偶e jestem zgrabna mam bardzo fajny biust, fajny ty艂ek i zgrabne szczup艂e d艂ugie nogi... No ale ja w to 艣rednio uwierzy艂am. No a z twarzy podobno niebrzydka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze zartuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Raczej nie 偶artowa艂 bo patrzy艂 na mnie z b艂yskiem w oku i tak charakterystycznie

Udost臋pnij ten post