Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy swatanie jest złe ?

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka jest sama, kuzynka męża tez. Mój mąż ma kolegę,który jest sam i chce poznać z nim swoją kuzynkę. Dziewczyna jest naprawdę śliczna, szczupła. Myślę, że mojej koleżance by się nie spodobał, bo ona ma 183 cm wzrostu i chce faceta, który będzie miał z 190 cm wzrostu. Jak to jest z tym swatanie czy to jest złe ? Swatac kuzynkę męża i jego kolegą czy odpuścić ?

Gość gość
A co w tym złego jeżeli się poznają...? Może zaiskrzy albo i nie Znajomych nigdy nie za dużo ;)

Gość gość
A daj sobie spokój. Ty byś chciała, żeby cię swatali na siłę?

Gość gość
W sumie wśród naszych znajomych tylko on jest sam.

Gość gość
Ja znam taką jedną historię gdzie wyszło to na plus, teraz są małżeństwem i mają dwoje dzieci. Dodam, że oboje mieli ok. 35 lat jak się poznali. To była inicjatywa mojej kolezanki mamy i nie było tak, że w towarzystwie się poznali ale ciotka dala adres chlopakowi i pojechal do dziewczyny i o tak :P ale ja generalnie jestem przeciwna takim akcjom. Chyba zr w jakims wiekszym gronie byloby spotkanie

Gość gość
Chcemy zrobić grila zaprosić znajomych, kogoś z rodziny no i ich. Ona ma 24 lata, a on 27.

Gość gość
dobrze ale nie wiadomo czy się sobie spodobają

Gość gość
No tak. Ale wydaje mi się, że może coś z tego będzie.

Gość gość
poznac ich zawsze mozesz, zwlaszcza jesli robisz spotkanie w wiekszym gronie. Tylko najlepiej bez umownych akcji ze nagle wszyscy sie rozpywaja i ta parka zostaje sama a w powietrzu unosi sie zapach sztucznie zaaranzowannej sytuacji- wiem, przechodzilam ;)