Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście odebrali taki tekst faceta?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z facetem od pewnego czasu ,ale nie jestesmy jeszcze para. Jakiś tydzien temu on chciał sie spotkać, ale ja wtedy go trochę olałam bo się nie odezwałam tego dnia. Więc odezwałam się wczoraj i napisałam co słychać, a on odpisał co robi i napisał jeszcze " Jak będziesz chciała się jeszcze kiedyś spotkać do to daj znać, o ile za mną trochę tesknisz bo ja tak usmiech.gif Ale to od Ciebie zależyusmiech.gif " Odebrałybyście to "kiedys" pozytywnie czy raczej nie bardzo?

Gość gość
tak, że jak będziesz spragniona to cię zaspokoi, dzwoń to może coś będziesz miała robione w majtkach

Gość gość
Ogarnij się dziecko :classic_cool: facet napisał dokładnie to co myślał, całkiem z sensem jak na 24 latka.

Gość gość
Jeśli o takie proste sprawy pytasz musisz mieć tylko z 10 lat. Za wcześnie jak dla ciebie.

Gość gość
To nie są wbrew pozorom proste sprawy..Bo nie wiem, czy to " kiedyś" w smsie znaczyło coś negatywnego, czy jest na mnie zły ? Może obrażony, ze ja go wcześniej olałam i robi tak samo? Dla mnie poprostu ten sms jest dwuznaczny wiec sie pytam co o nim myslicie

Gość gość
Przeleci cie jak go poprosisz;)

Gość gość
sto razy jeszcze załóż ten temat skretyniała idiotko

Gość autorkatodebilkaxdxd
Ta wiadomość znaczy dokładnie to, co napisał. Słowo po słowie, NIE MA TAM DWUZNACZNOŚCI. A teraz wyk*****aj w półprzysiadzie wk*****ająca szm/ato :O

Gość gość
Jest dwuznaczność owszem bo to co napisał to jedno, a pomiędzy słowami co chciał przekazać to drugie,.. Nie wiem czy poprostu jest na mnie zły, czy wszystko jest dobrze bo z jednej strony pisze ,że tęksni, a z drugiej to słowo " kiedyś" i żebym to ja mu dała znać, czyli jakby sugerował, że nie będzie sie o mnie już starał? nie wiem - ja to tak odebrałam.. A to dziwny człowiek, on nie powie wszystkiego co mysli

Gość gość
Ok to zapytam inaczej. Czy po takim tekście byście stwierdziły ,ze facetowi zalezy czy, ze was traktuje lekko?

Gość gość
Tęskni bo cię nie widział od 36h 15 min i 3s :classic_cool:

Gość gość
Ze traktuje ta znajomosc lekko...jak jestes to ok, a jak cie nie ma to jeszcze lepiej...

Gość gość
A ile czasu sie znacie?

Gość gość
5 miesiecy

Gość gość
właśnie do mnie dzwonił i proponował spotkanie w tym tygodniu :)