Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat. Nigdy jeszcze nie miałam chłopaka (może coś ze mną nie tak?? :( ). Nie mam pojecia jak go znaleźć. Mam wielu kolegow, przyjaciół itp ale trudno mi kogokolwiek nawet zaprosić na wesele. Nie chce go szukac za wszelką cenę i byle kogo.. Ale czasami milo mieć kogoś bliskiego.

Gość gość
Nic na sile :) Zresztą bycie samemu też jest fajne :) Doceniam to, ze żadna baba głowy mi nie suszy :)

Eh, uważasz że coś z tobą nie tak, bo nie masz chłopaka? Tak jakby posiadanie go było gwarancją, że wszystko z tobą w porządku o_O Ja mam 19 lat i też nigdy nie miałam chłopaka. I się tym w ogóle nie przejmuję. Wiele osób w twoim wieku, a nawet starszych jest bez pary i nic się nie dzieje. Przestań się tym zamartwiać. Wiem, że wokół ciebie mnóstwo osób jest w związkach i po prostu odczuwasz presję, ale powiem ci, że nie potrzebnie. I na ciebie przyjdzie czas. Prędzej czy później kogoś na pewno spotkasz. A póki co to pamiętaj o jednym: że miłość przychodzi do ciebie wtedy, kiedy przestajesz jej szukać, a im bardziej szukasz, tym bardziej ona od ciebie ucieka.