Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny z uk czy macie jakies doswiadczenia ze szkola specjalna

Polecane posty

Gość gość

moje dziecko najprawdopodobniej tam trafi bo jest opozniona w rozwoju intelektualnym i bardzo ciezko przyswaja wiedze, nie wiem jak takie szkoly tutaj wygladaja czy musze sie obawiac bo mi szkola specjalna kojazy sie z patologia i lobuzami, moje dziecko ma 6 lat

Gość gość
ja Ci tylko napisze bardzo krotko bo do pracy wlasnie ide, jestem z zawodu learning disability nurse i akurat o szkolach 'specjalnych' mam bardzo dobre zdanie, wspaniale z dziecmi pracuja, u nas w okolicy jest Baginton Fields School i jest to bardzo pozytywna placowka, jutro napisze wiecej bo teraz musze leciec na dyzor

Gość gość
ok to czekam na wiecej wiadomosci, bo wlasnie jestem po rozmowie w szkole i strasznie sie przerazilam, u nas w polsce szkoly specjalne bardzo zle sie kojarza a tutaj chce poprostu zeby moje dziecko bylo szczesliwe i trafilo pomiedzy dzieci z podobnymi problemami w szkole normalnej nie ma przyjaciol i stoi troce z boku a co potem dzieje sie z takimi dziecmi po szkole specjalnej jak je edukuja dalej i jak przygotowywuja do zawodu? moje dziecko jest fizycznie zdrowe jednak intelektualnie opuznione w stopniu umiarkowanym