Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny prosze, pomóżcie jestem załamana,musze isc na wesele w ta sobotę

Polecane posty

Gość gość

Problem polega na tym że mam ledwie 300 zł na kupienie czegokolwiek. W dodatku mam 180 wzrostu ale jestem chuda. Na szerokość rozmiar s a le długość L. Gdzie W Krakowie sa sklepy z sukienkami. Tylko nie mówcie ze Tandeta i galeria krakowska albo pasaż wenecki. Dla mnie to nie jest takie proste bo mnie to najwiecej pracy przy tuszowaniu wszystkich mankamentów, nie mam przyjaciół a pierwszy raz inde na wesele i to z chłopakiem który mi sie podoba prosze jak znacie adresy sklepów to proszę!

Jeżeli nie możesz nic znaleźć odpowiedniego, to może idź do krawcowej, żeby uszyła ci jakąś sukienkę. Btw. to trochę za późno chyba sobie przypomniałaś o tym. :)

Gość gość
idź w bikini, za zachodzie takie wesela w kąpielówkach popularne teraz, a impreza na basenie, super sprawa

Gość gość
hmmm... ja mam co prawda 176 cm, ale wydaje mi się, że znajdziesz cos ładnego np. w H&M albo w Zarze, nawet mierzyłam takie ładne sukienki i były duże rozmiary, kosztowały koło 180 zł, eleganckie. Możesz próbować też w cht - taka tandeta, moje znajome tam kupują, naprawdę potrafią takie sukienki na wesele wyhaczyć, że szok!!! przejedź się po galeriach, duzo ładnych ubrań jest w galerii kazimierz, ( bo w krakowskiej to często rzucaja takie szmaty, bo tam jest duży zbyt, a w kazimierz są ładniejsze rzeczy). Ja bym stawiała na galerię kazimierz i cht, ostatecznie jeszcze w M1 jest tam z boku taki sklep Taranko z sukienkami. A Orsay w Galerii, też sa sukienki! Masz milion sklepów!!! naprawdę poświęcisz na zakupy 1-2 dni i znajdziesz spokojnie