Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koncze 32 lata i sie zaczynaja pytania rodziny czemu nikogo nie mam

Polecane posty

Gość gość

Jestem sama od 10 lat Nagle sie przebudzili i pytaja czemu meza nie mam:D jak mowie, ze jestem nieatrakcyjna i bez dobrego zawodu-czyli nie mam tego co przyciaga mezczyzn, wyskakuja z twierdzeniem, ze znaja brzydka, gruba babe jakaś, która ma juz meza i dzieci:)

Gość gość
up:)

Gość gość
Ludzie mowili mowia i mowic beda by dopiec osmieszyc sprawic przykrosc.Ja za maz wyszlam w wieku 30 lat i tez rozne teksty mimochoden lecialy. Zawsze odpowiadalam tak samo To moje zycie i moja sprawa.

Gość gość
Nie o to chodzi Ja nikogo nie chce i nie potrzebuje smiesza mnie ich pytania, kiedys jak sie umawiałam z chlopakiem to było tylko-po co, gdzie leziesz, d****a:) a teraz maja problem, ze olalam mezczyzn i wspaniale mi samej:) a latka lecą

Gość gość
ja mam 25 lat, dobry zawód, wykształcenie, co do urody - to wg mnie nie za bardzo, ale nie jest też najgorzej i też nikogo nie mam, od zawsze. Jestem wysoka, szczupła, zawsze zadbana, mam zainteresowania i znajomych... ale nie mam faceta :-( Więc to nie reguła, no i faktycznie, grube, brzydkie, bez pracy nawet kogoś mają. tylko, że znowu ja bym nie chciała tych ich facetów, więc już wolę być sama niż z takim facetem, który będzie zapychaczem czasu i samotności. Generalnie może jestes zbyt wymagająca? Ja wydaje mi się mam pewne wymagania, no i nie za bardzo umiem się angazować, okazywać uczucia - więc ciężko nawiązać głębszą relację niż koleżeńska :-( Nie umiem tego zmienić, dzisiaj rozmawiałam z 2 kolegami z pracy i tak sobie pomyślałam, ale by mi się nie chciało z żadnym z nich być, mimo, że przystojni, dobrze zarabiający. Nie chce mi się randkować, starać się, poświęcać im swojego czasu. jestem leniwa i egocentryczna, dbam o siebie, a nie o innych. Więc czarno widze moje związki ewentualne :-(

Gość gość
gość dziś jaki masz ten dobry zawod?

Gość gość
Ignoruj pytania i sie usmiechaj. W koncu przestana. Najwazniejsze zebys Ty byla szczesliwa.

Gość gość
u kobiet liczy sie tylko uroda a dobry zawod nie jest raczej wazny, to bardziej u facetow liczy sie zeby dobrze zarabiali.

Gość gość
powiedz im niech spier/dalają, i won, każdy robi co chce a nie co inni kur/wa

Gość gość
no ja nie mam urody ani pieniedzy