Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gąbka w rozmiarze S

Dziewczyny pomocy

Polecane posty

Gość Gąbka w rozmiarze S

mam nogi a zwłaszcza uda jak gąbka... ohyda noszę rozmiar S/M więc chyba nie najgorzej skoro 30+ minęła już dawno od jutra nie jem słodyczy które uwielbiam ( ciekawe jak to zrobię ;) ) i zacznę znowu chodzić na basen ( pływam rozpaczliwie ale zawsze to coś...) Co jeszcze mogę zrobić ( przyznam się : mam zerową kondycję. Niestety autko zrobiło swoje...) Pozdrawiam i proszę o podpowiedzi co zrobić aby pozbyć się tego paskudztwa...

Gość gość
mam to samo i już straciłam wiarę że coś się zmienikiedykolwiek :(

Gość Gąbka w rozmiarze S
nie załamuj mnie ... chyba już nigdy nie pozwolę aby On widział mnie nieubraną :O

Gość gość
Siłownia oczywiście, plus dieta wysokobiałkowa. Tylko zbudowanie mięśni pomoże.

Gość Gąbka w rozmiarze S
dieta wysokobiałkowa... a co to jest ...? Nigdy nic nie stosowałam czasami na kilka dni odstawiałam słodycze ( ileż mnie to kosztowało to tylko ja wiem :P ) i tyle. Był czas że regularnie ćwiczyłam brzuszki a teraz robię jakieś ćwiczenia na biust - pomoże jak umarłemu ale świadomość... A poza tym nie jestem typem modelki i wstydzę się pójść na siłownię - wiem śmiesznie brzmi ale oczyma duszy widzę tych macho z brzuchami jak kaloryfer i laski z nogami do samej ziemi :P a pomiędzy nimi ja... mała S Na kryty basen chodzę przed zamknięciem lub w dziwnych godzinach ( np.do południa) kiedy wiem że jest mało ludzi a poza tym wszyscy inni chodzą do nowo wybudowanego aqa... Mnie nowości aż tak nie są potrzebne

Gość gość
mnie pomogło codzienne pływanie (30 minut) oraz dieta wysokobiałkowa, niskowęglowodanowa po celulicie nie ma śladu pomaga również picie zielonej herbaty przetestowałam chyba wszystkie dostępne suplementy na cellulit i efekt widziałam jedynie po CLA z zieloną herbatą ale pod warunkiem że stosowałam dietę i ćwiczenia

Gość gość
co do diety: jedyne węglowodany jakie jem to warzywa i owoce i to w ograniczonych ilościach a reszta to białko czyli: jaja, mięcho, ryby, biały ser, żołty ser light, jogurt naturalny gdy unikam pieczywa, ryżu, ziemniaków nie ma wzdęć, lepiej trawię i lepiej się czuję

Gość Gąbka w rozmiarze S
Dzięki ;) Co do zielonej herbaty- nie do przejścia ;) smak absolutnie mi nie odpowiada. Pijam czarną z cytryną bez cukru natomiast zielonej nie przełknę... Basen codziennie 30 min - chyba wyzionęłabym ducha :D ale sprawa basenu otwarta i jedzenie... jedz połowę najlepszą dietką :)