Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu kobiety które odeszły od męża alkoholika?

Polecane posty

Gość gość

Jesteście?

Gość gość
nie ma nas

Gość gość
Jestesmy

Gość gość
ja jestem - ale sama nie odeszłam - wyrzuciła mnie jego matka

Gość gość
ja odeszłam a co?

Gość gość
Witaj, na odeszlam.moze nie meza a partnera. Moja sytuacja byla taka ze nic noe wskazywalo na jego problemy z alkoholem dopoki nie zaszlam w ciaze. Wtedy sie zaczelo. Przed ciaza alko pil tylko przy okazjach i to noe jakas wielka ilosc... poerwszy raz mocno i SAM upil sie w dniu gdy powoedzialam o.ciazy. i tak pozniej bylo jiz codziennie. Tlumaczyl sie tym ze jak jiz dziecko sie urodzi to nie bedzie mogl. Glupie tlumaczenie. Najgorsze bylo to ze po alko stawal sie inna osoba. Obrazal mnoe wyzywal ponizal. A na drugi dzien nic nie pamietal i twierdzil ze mu wmawiam wszystko. W koncu gdy bylam w 2 mies postawilam mu ultimatum. Albo my albo alko. Nie potrafil mi odpowiedziec. Wiec ja wybralam sama. Odeszlam w ciazy ze swiadomoscia samotnego macierzynstwa. Cala ciaze sie nie interesowal dzieckiem. Po porodzie zalozylam sprawe mu w sadzie o ustalenie ojcostwa alimenty i zwrot kosztow poniesionych w ciazy i 3 mies po porodzie. Piereszy raz dziecko zobaczyl 3 mies po pprodzie na badaniach dna. I dalej byla cisza. Pozniej odwoedzil corke gdy miala 7 moesiecy!!! Zapewnial ze bedzie sie interesowal dzwonil przyjezdzal ze sie zmienil. I takim oto sposobem widzial corke 3 razy z czego 2 to przez 5 minut przy okazji platnosci zabezpieczenia powodztwa. W sierpniu mamy ostatnia rozprawe w sadzie. A on przed sadem gra kochajacego tatusia ktory niby sie interesuje .. sedzia go wysmiala gdy zapytala go ile czy skoro sie interesuje to czy wie co corka je ile je i jak duze jest na jaki rozm ubrania nosi itp a on odpowiadajac powoedzial ze no tak ma 7 miesiecy i nosi rozm 62.. ( gdzie corka ma.9 moesiecy i nosi rozm 80!!). Hahah. Kochajacy tatus. Zalosne.