Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chyba mi się oświadczy... :)

Polecane posty

Gość gość

To bardzo fajnie, jednakże to są tylko moje podejrzenia. W tym tygodniu wyjeżdzamy we dwojkę na swoje pierwsze wakacje, do ciepłego kraju. Dużo rozmawialiśmy o zaręczynach. Często sam podejmował ten temat. Jesteśmy pewni, że chcemy ze sobą spędzić całe życie, mamy zaraz zamieszkać ze sobą. Oczywiście bardzo chcę tych oświadczyn. Z tego co mówił, wywnioskowałam, że zrobi to w tym albo przyszłym miesiącu. Gdybym była mężczyzną, ten wyjazd byłby idealną okazją usmiech.gif daleko od Polski, ciepło, piękna pogoda... My tylko we dwoje. Dwa dni temu leżał zamyślony. Zapytałam o czym myśli- "o tym kiedy Ci się oświadczyć". Nie odpowiedziałam. Przemówcie mi do rozumu, że to niekoniecznie teraz może nastąpić. Moze mi się oswiadczyć w najmniej oczekiwanym momencie np. w domu. Ja jednak mam wielką nadzieję, że TEN moment nastąpi w tym tygodniu. Nie chcę jednak mysleć o tym jak najęta, po co ma wyjść to sztucznie... Po co się (miło) rozczarować, że nie nastąpi to na tym wyjeździe... usmiech.gif

Gość gość
Ale Ci zazdroszczę :-D a do jakiego kraju wyjeżdżacie jak można wiedzieć? Najlepiej by bylo jakby twój ukochany oświadczył by Ci się tam na plaży na przyklad :-) życzę wszyztkiego dobrego i miłości do końca życia :-)

Gość gość
Jeju, dziękuję bardzo :D Jedziemy do kraju muzułmańskiego, nie będę się tutaj zagłębiać w szczegóły, hihi. Naprawdę dziękuję za miłe słowa :) Oby się spełniły! Tobie też życzę wszystkiego dobrego w życiu... x O tak... Chyba każda kobieta marzy o takich zaręczynach :)

Gość gość
Dziękuj***ardzo i jeszcze raz wszystkiego dobrego :-)

Gość gość
Na wakacjach spotkasz przystojnego araba i dasz doopy, tak robią wszystkie panny, bez wyjątku, może nawet się z arabem ożenisz, oni to lubią