Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chodzi mu tylko o seks?

Polecane posty

Gość gość

Cześć:-) Od jakiegoś czasu (ok.1,5 roku) pewien starszy facet usilnie zaprasza mnie na kawę. Są między nami 34 lata różnicy. On ma 62 lata, ja 28. Jest żonaty. Czy wg Was to zaproszenie to faktycznie zaproszenie na kawę, czy na coś innego? czy po prostu facet ma mnie za jakąś głupią naiwną idiotkę?

Gość gość
Poczekaj przemyślimy sprawę i wszystko ci zaraz wyjaśnimy. A jak masz jeszcze jakieś problemy to wal śmiało ;)

Gość gość
Ja wiem, że to pytanie z mojej strony jest może nie zbyt mądre, ale nigdy byłam w takiej sytuacji, dlatego pytam Was. Bardzo lubie tego faceta. Lubie z nim przebywać, rozmawiać z nim, ale na miłość Boską, On chyba nie chce mnie "bzykać". Nieraz coś tam mówił o całowaniu i w ogóle, ale ja odebrałam to jako żart starszego Pana.

Gość gość
To ty masz kosmate myśli :D On to pewnie taki gawędziarz niegroźny. Chociaż kiedyś jakiś zdyszany brzuchaty starszy pana mnie zaprosił do kawiarni i on to już wyglądał na pobudzonego, ale to inna sprawa bo to był obcy człowiek.

Gość gość
Myślisz że jest spragniony rozmów z kobietą? Oni zawsze myślą tylko o seksie do śmierci

Gość gość
Może i kosmate:-) boje się po prostu, że facet chce tylko seksu i nic więcej, że patrzy na moją osobę przez pryzmat rzeczy a nie człowieka. A jak Twoje spotkanie się zakończyło z tym starszym Panem? macie ze sobą jakiś kontakt?

Gość gość
To nie umawiam się z nim na tą kawę. Znaczy odwołam to bo wstępnie jesteśmy umówieni na jutro. Jak chodzi mu o sex to po co ja mam sobie szarpać psychikę i nerwy.

Gość gość
Tez kiedyś miałam potrzebę rozmawiania ze starszymi i madrymi ludźmi. Ale przkonalam się że faceci nieważne w jakim wieku chcą tylko jednego. Zamiast służyć mądrością chcą okraść z godnosci

Gość gość
Na bank chodzi o sex ;) Miałam tak samo, dziadek z pracy non stop oferował mi swoją pomoc, zapraszał na kawę itd. Myślałam, że może pan potrzebuje towarzystwa, ot po prostu pogadać ale szybko pokazał o co mu chodzi i jeszcze szarmancko dodał, że on za darmo nie chce... da mi 50zł!! Powiedziałam, że nie mam skłonności do gerontofilii ani nekrofilii. Pan niestety po tym już nawet mi dzień dobry nie odpowiadał.

Gość gość
Ja wychowałam się bez ojca, więc może dlatego tak lubię z facetem rozmawiać i przebywać. Podejrzewam, że On to wyczuł. Macie racje, lepiej rozmawiać z nim na gruncie służbowym niż na prywatnym i się nie miło rozczarować...

Gość gość
Na bank chodzi o sex oczko.gif Miałam tak samo, dziadek z pracy non stop oferował mi swoją pomoc, zapraszał na kawę itd. Myślałam, że może pan potrzebuje towarzystwa, ot po prostu pogadać ale szybko pokazał o co mu chodzi i jeszcze szarmancko dodał, że on za darmo nie chce... da mi 50zł!! Powiedziałam, że nie mam skłonności do gerontofilii ani nekrofilii. Pan niestety po tym już nawet mi dzień dobry nie odpowiadał. To się chciał rzucić 50 zł, a jeśli mogę zapytać to z jakiego miasta jesteś?

Gość gość
Faceci to zjeby genetyczne nastawione tylko na branie. W żadnym wieku nie dojrzewają. Facet nigdy nie dzieli się swoją wiedzą to kobiety mają potrzebę obdarować pół swiata. I nigdy nie mają potrzeby towarzystwa no chyba że chcą seksu albo chcą się napic piwka ale to z innymi chlopami

Gość gość
No tak. stwierdził, że jestem naiwna i tyle. Chce po prostu mnie przelecieć. A ja Go zwyczajnie polubiłam tak po prostu za nic...Zastanawiam się tylko czy On chce się ze mną umawiać, bo np. coś tam mu się we mnie spodobało, czy ma mnie za osobę bez rozumku???

Gość gość
Odpowiedź brzmi tak chodzi mu tylko o to. Dobrze napisali przedmowcy facet to facet, nieważne czy ma lat 20 czy 80.A jeszcze powiem ci, sama miałam kilka propozycji od takich staroci,oni potrafią być naprawdę oblesni,choć na początku sprawiają wrażenie miłych starszych panów

Gość gość
Nie masz małego rozumu to faceci maja malę rozumki. Są prości i prymitywni, bez głębi i duszy. To oni kobietom zazdroszcza mądrości

Gość gość
Wiecie co aż mi się wierzyć nie chce, że On może być taki. To taki miły starszy człowiek. Wczoraj dla żartu umówiliśmy się na coś. Wydawało mi się, że On tego nie zrobi, ale facet stanął na wysokości zadania.

Gość gość
Możesz się z nim umówić ale spodziewaj się najgorszego tak dla bezpieczeństwa.

Gość gość
Może facet zapomni do jutra, ze w ogóle się ze mną umawiał skoro zależy mu tylko na jednym.

Gość gość
Wiecie byłam z nim na tej kawie. Powiedział mi, że nic ode mnie nie chce z wyjątkiem przytulania i całowania mnie. Z tego co zdążyłam się zorientować miał już wcześniej kilka kobiet na boku...