Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margotka75

Spływ pontonem?

Polecane posty

Hej, mam do was pytanie:) Czy ktos był może na splywie Nysa Klodzka w Bardo na Dolnym Śl.? Znajomi zachwycaja sie ze tak super. Byłam na stronie organizatora tj Ski-raft o tu : http://www.ski-raft.pl/ ale... chce zasiegnac opinii. Wyglasda to fajnie . Chcemy z mezem jechac do Pragi wiec po drodze:))) Macie jakies doswiadczenia ? Calus:)

Gość grafitowypazur
nie byłam,ale na pewno świetna sprawa,uwielbiam takie ekstremalne akcje,nie zastanawiaj sie tylko ,skoro macie po drodze ,"spływaj":P Ja ostatnio zajawiłam sie wspinaczką na skałkach w Krakowie,a w weekend wybieram się na gokarty http://elikart.pl/ podobno adrenalina potężna ,trochę sie boję bo na codzień nie jeżdze autem ale znajomi tam chodzą i wręcz siłą chcą mnie wziać . z tego co sobie wygooglowałam to najszybsze gokarty w Polsce ! wiec "spływaj" ,scigaj sie ,wspinaj ,nie bój się!

Gość gość
Byłam z całą rodzinka Margotka75. Bardzo fajny spływ sprawnie zorganizowany. Trochę sie bałam bo mam takie tam lęki ale odbyło sie wszystko bardzo bezpiecznie a w dodatku bardzo miła obsługa ze Ski-raft:) Moge spokojnie polecic ten spływ:)) Całusy, Stenia

Gość Margotka75
No hejka :))))))) Byłam już na tym spływie. Powiem ze rewela:))))))) Mogę wam wszystkim polecić!

Gość gość
Kurcze blade:))) Byłam tam !!!!!!!!!!!!!! Super jest . Dzieci się cieszyły jak nie wiem co:) Trochę mąż marudził bo goście ze Ski-raft zrobili na mnie wrazenie. Ale co? Po prostu byli bardzo opiekuńczy;) Pozdrawiam , Stenia :)

Gość gość
nie no, po prostu fajna atrakcja, szczególnie jak ktoś z dzieciakami jedzie w okolice kłodzka, jest frajda :) ale też fajnei do niech się się na tę gondolę wybrać, bardzo ładne widoki są - płynie się po Kłodzku, można podziwiać miasto.

Gość Nata_87
Śliczne widoczki :) Wogole super sprawa ten splyw . Bylam z paczka kumpelek i wszystkie jestesmy zachwycone.

Gość Marittaa
Mążchciał koniecznie zobaczyć twierdze czy co tam w Klodzku wiec po drodze wstapilismy do Bardo na ten splyw. Twierdza jak twierdza troche kamiennych murow ;) Ale splyw byl mega fajny:))))) Coreczka az piszczala z radosci:) Polecam jak chcecie sprawic radoche dzieciakom.

Gość gość
Co za idiotyczny wpis o... itd :)) Nie czytaj sieroto!

Gość gość
Byłam w ubiegłym tygodniu na tym spływie. Fajna zabawa i super bezpiecznie jest. Rzeka bajeczna!

Gość Presska
a jak pada to też organizują? ja za tydzien się wybieram, boję się trochę o pogode bo to już końcówka września będzie...ale tak czy siak jestem mocno ciekawa takiego spływu, ale słyszałam ze ten ski raft to dobrze organizuje!

Gość Mysza837
Jak rzeka jest spokojna tzn ma spokojny nurt to deszczyk nie przeszkadza. Wręcz dodaje uroku:) Ubiera sie pelerynkę i heja:) ja byłam na tym spływie już 3razy i na pewno jeszcze pojadę. Hejka! :)

Gość Miffka
o no to super:) widzę ze oni zajmują się wszystkim....będę miała tam imprezę firmową, myślę ze będzie zabawnie i bezpiecznie

Gość Melania85
Spływy organizowane przez Ski-raft oceniam jako super!!! Mieliśmy ostatnio firmową integrację i zafundowali nam właśnie spływ w Bardo. Naprawdę jestem zachwycona ! :)

Gość Paloma90
Najpiękniej jest na tym spływie jesienią:) Przepięknie przebarwione drzewa . Bardzo polecam ! Byłam w zeszłym roku i w tym też pojadę. Co do jakości obsługi- rewelacja.

Gość deszka
no wlaśnie znam organizatora i jest super:) wszystko dopięte na ostatni guzik. bezpiecznie i wesoło:) a widoki niezapomniane!

Gość Delcia
Byłam w ostani weekend:) Wszystkim którzy chcą rodzinnie i fajnie spędzić czas polecam spływ w Bardo . Chłopaki ze Ski raftu są zajefajni:)))))))))

Gość gość
tez spływałam pontonem ze ski-raft i był to niezapomniany dzień w moim życiu! lepszej decyzji nie mogłam podjać! bezpiecznie, cudownie a przede wszystkim aktywnie czyli tak jak lubię!

Gość gość
Spływ pontonem to najlepsza zabawa na jaką można się zdecydować! Niezapomniane wrażenia i niezapomniane widoki. W Kotlinie Kłodzkiej dzięki spływom rzeką Bardo można poznać całkiem inne widoki! Jeśli wiec jesteście zainteresowani to bezpieczną zabawę zapewni Wam Ski raft

Gość gość
Też miałam taką przyjemność, ski raft organizuje świetne imprezy integracyjne. Wszyscy byli zadowoleni. Super atrakcja.

Gość gość
Byłam w te wakacje z chłopakiem. Obojgu nam się bardzo podobało. Najlepsze jest to że nic nie planowaliśmy tylko będąc w okolicach dowiedzieliśmy się o tym i wtedy postanowiliśmy że raz się żyje i trzeba spróbować. Za rok na pewno wrócimy :D

Gość gość
wstyd się przyznać, ale nigdy nie brałam udziału w żadnych spływach ani kajakami ani pontonem :D ale oczywiście straty trzeba nadrobić i na wiosnę koniecznie muszę spróbować:D widzę, że proponujecie odwiedzenie Kotliny Kłodzkiej i miasta Bardo - naprawdę aż tak ciekawe widoki są tam? Mam nadzieję, ze Ski-Raft zapewni mi niezapomniana przygodę!

Gość paninka
spływ pierwsza klasa,organizacja na najwyższym poziomie. ja bardzo jestem zadowolona ze na ski raft trafiłam bo czułam się bezpiecznie i wszystko super wyszło!

Gość gość
najlepsza zabawa na letnie wiosenne i jesienne weekendy! uwielbiam splywy pontonem choc kajakiem też się dobrze płynie. teraz znów płyniemy ze Ski-Raft po kotlinie kłodzkiej - oby tylko szybko wróciła wiosna

Gość gość
Ciekawa opcja. My byliśmy w zeszłe lato na spływie rzeką Wda, było świetnie, odcinek po którym płynęliśmy był bardzo ciekawy, teren dookoła rzeki jest ładny i cieszy oko. takie spływy organizują tutaj http://www.navigo-kajaki.pl/splywy-kajakowe/ . Można kontaktować się telefonicznie, wszystko można załatwić bez problemu :)

Gość gość
Nasza paczka zaopatrzyła się w pontony na www.poolgardenparty.pl .Teraz gdy jest pogoda i mamy trochę wolnego czasu to wypływamy na jeziora i miło spędzamy czas.

Gość gość
A po spływie idzcie jesccze do escape room i grobowca, rez atrakcje tej firmy

Gość gość
Co to są te escape roomy?