Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nadal jeszcze używacie Windowa XP do codziennej pracy

Polecane posty

Gość gość

Wiec jak to jest, używacie tego archaicznego systemu jeszcze ???

Gość gość
od kilku dni używam manjaro i jestem zachwycony :classic_cool: z niesmakiem siadam do windowsa :classic_cool:

Gość gość
Korzystam, bo nie stac mnie na nowy. kurde chcą ode mnie grubą kasę za Win7. Chyba jakieś żarty, musialabym przez miesiac nie jesc nic chyba zeby sobie na to pozwolic

Gość gość
nie używałam xp - ja mam vistę i się przyzwyczaiłam od lat a mąż i córka mają windows 8

Gość gość
XP jest spoko. Jeden z fajniejszych systemów!!! :)

>>>Czy nadal jeszcze używacie Windowa XP do codziennej pracy<<< x Oczywiście, ze używam :), x na jednym komputerze. x Jest pełno dobrego oprogramowania, które doskonale hula na XP, a wariuje lub strasznie obciąża procesor na 8.1. x Po co mam kupować nowy system, skoro stary działa bez zarzutu? x Zaskoczę Cię :D. x W jednym miejscu mam jeszcze w pełni sprawny WIN98. x Do dzisiaj doskonale spełnia swoje zadania, a dwa ważne programy (np. do specjalistycznego skanera), nie mają swojej wersji nawet w XP :(.

Gość gość
Nie, używam "7" ,XP to system bardzo stary, już nie działa na nim wiele gier i programów.

Gość gość
gość 2015.07.29 Korzystam, bo nie stac mnie na nowy. kurde chcą ode mnie grubą kasę za Win7. Chyba jakieś żarty, musialabym przez miesiac nie jesc nic chyba zeby sobie na to pozwolic czy wy sie nie nauczycie dobrze szukać? :D ja tez jestem z tych nie popierajacych piractwa, ale jak poszukasz to wcale nie placisz jak za zloto. Na przykład tu: http://www.kluczsystem-sklep.pl/windows-7-professional-fqc-00730-oem-coadvd-p-3.html 7 professional za 200 zł. Wersja domowa za 170 zł. Ale pewnie, lepiej jest siedzieć i płakać że wszystko takie drogie, że zdzierają, że źli i niedobrzy