Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia7250

Jaką dietę polecacie ?

Polecane posty

Jestem miesiąc po ciąży. 5 kg na +, a ogólnie zamierzam zrzucić 10. Przed ciążą trenowałam kickboxing i od dzisiaj zaczynam samodzielne treningi bez większego forsowania brzucha, bo jestem po cc. I potrzebna mi dieta. Nie karmie piersią.

Gość gość
Dieta 1000kcal to może być za mało! Tu sobie zobacz, ile kalorii powinnać wybrać http://www.maczfit.pl/pl/#wybierz-swoj-program - ja jestem na pudełkowej diecie, jak nazywam katering dietetyczny i dostaję 5 x posiłek na łączną sumę 1500 kcal. Efekty super!

Gość gość
Żadne 1000 kcal zwłaszcza tak krótko po porodzie!!! co za kretynki takich porad udzielają?? jakieś samozwańcze dietetyczki od siedmiu boleści chyba!! Ważne, żebyś jadła świeże produkty, nic typu chipsy cola, pączki ciastka, lody ... masz ochotę na lody zrób sobie domowy sorbet, proste i pyszne!! jedz duzo surowych warzyw i owoców, orzechy, jedz jajka ryby. jesz mięso? OK (ja nie jem), ale odstaw wieprzowinę i pierś kurczaka. wybierz chudą wołowinę no i ryby koniecznie np łosoś. kasze, pełnoziarniste pieczywo, makaron rzadko ale jest spoko. masz ochotę na słodki deser? do blendera wrzuć awokado, dojrzałego banana, kilka daktyli, sporo kakao. pycha!!! i zdrowe. co do ćwiczeń - skoro todopiero miesiąc po porodzie to chyba za wczesnie na HIII albo bieganie czy szybką jazdę na rowerze ... z cwiczeniami poczekaj chociaz 6 tygodni od porodu.