Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kafe jest politycznie poprawna?

Polecane posty

Gość gość

Nie da się wyciągnąć tematów o UPAinie, w których ludzie piszą prawdę o tych zwyrodnialcach.:o UPAińcy brutalnie zamordowali w 1943 mamę mojego wujka, która w ostatniej chwili zdążyła go wrzucić na strych. Od tego momentu, zaczął się jąkać i jąka się do tej pory, dlatego NIGDY nie będę solidarny z UPAiną. Śmierć UPAinie!!!

Gość gość
Dziesiątki lat spychani w zapomnienie, Lecz i honor ciągle żyje w sercu mym, Prawda tuszowana przez komuny lata, Nie może dziś przeminąć jak historii dym, Jak historii dym!!! O tych co polskości do końca bronili, Gdy ukraińskiej bandzie od Lachów im lżył, O tych co za polskość życie swe stracili, Walcząc na ojczyzny kresach do ostatku sił, Do ostatku sił!!! Ref. x2 Zabij mnie i moje dzieci, Podpal nasz rodzinny dom, Lecz wolności mej i dumy, Nie pozwolę szargać psom, Polski orzeł dał mi siłę, Bym nie uległ w bitwy dzień, Zniszczę twoje czarne sotnie, Banderowców wytnę w pień, Gorzko wspominasz Przebraże, Jako klęski swojej znak, Znad walecznej tej osady, W górę wzleciał biały ptak, W górę wzleciał biały ptak!!! Dzisiaj prawda bierze odwet, Wraca bohaterski czas, Dumnych ludzi wskrzesza duchy, Ich historia żyje w nas, Ich historia żyje w nas!!! Ref. x3 Zabij mnie i moje dzieci, Podpal nasz rodzinny dom, Lecz wolności mej i dumy, Nie pozwolę szargać psom, Polski orzeł dał mi siłę, Bym nie uległ w bitwy dzień, Zniszczę twoje czarne sotnie, Banderowców wytnę w pień,