Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiarka26

pytanie do pracujących psiarek :):)

Polecane posty

Gość psiarka26

hej,dostałam propozycję zmiany pracy na duzo lepszą i z mozliwoscia rozwoju,obecnie pracuję po 7 h ,kasa marna,atmosfera paskudna i brak mozliwości rozwoju,dostałam powazną ofertę ,za dwa razy tyle z możliwoscią rozwoju,praca 8 h ,ale dojazd w jedną strone godzinę ,nie byoby mnie w domu 10 h,czy można zostawić psa na tak długo? nic mu nie będzie jak przez 10 h nie wyjdzie na dwór? o nude i niszczenie sie nie boje bo to grzeczny śpioch,poza tym zostawie mu konga i inne zabawki. Doradzcie bo mimo że życie jest cieżkie pies jest dla mnie wazniejszy od kasy,ale propozycja naprawdę kuszaca i taka okazja może się juz nie powtórzyć.

Gość gość
Proponuje żebyś np.w sobotę nie korzystała z WC przez 10 godzin. Wtedy będziesz znała odp.na swoje pytanie.

Gość gość
teraz niema cie w domu pewno z 8 h ,to tylko 2 h więcej ,myśle że da rade ,mój siedzi po 9 h i nic się nie dzieje

Mój pies wytrzymuje nawet 12h. Wyjść raz z domu na 10h i sprawdź czy się nie załatwi. Jeśli nie wytrzyma tzn. że musisz pomyślec nad jakąś pet-sitter.

Gość gość
dziewczyny tu nie chiodzi czy wytrzyma czy nie ,mój wytrzymał 21 h bo tak zablokowało nas nas na autostradzie,a nikt nie miał klucza. Pies wytrzyma długo ,chodzi o to czy nie odbije sie to na jego zdrowiu! To dla psa był z pewnościa straszny dyskomfort,bo to tak jakby nam sie chciało i mielibysmy wybór natobić sobie w pościel albo trzymać. Nie potrafie odpowiedziec autorce,mój od lat zostaje sam na 8-8,5 h i nic mu sie nie dzieje.

Gość gość
up autorka

Gość gość
ja pracowałam kiedyś w punkcie usługowym i moja szefowa zabierała ze soba do pracy swojego psa ! punkt był czynny od 9-21 ,ja kończyłam o 16 ,pózniej przychodziła szefowa ze swoim westem ,grzeczny był tylko co przyszedł klient wystawiał łepek zza lady

Gość gość
ale ja jestem pracownikiem nie szefem poza tym praca polega na nieustanym kontakcie z klientem ,nie przez lade,nawet szef nie byłby w stanie wziąć ze sobą psa autorka

Gość gość
Moje dwa duże psy zostają same czasami na 10/12 h ,ją bym się nie martwiła tak czy pies wytrzyma i czy może tyle wytrzymać bo jak nie będzie mógł to narobisz w domu ,ale czy wytrzyma samotność, sa psy tak jak moje co to przespia i bez różnicy im czy to było 4,6 czy 9 gdz ale są psy bardzo źle znoszące samotność i tego bym się obawiała np znajomych pies zaczął niszczyć z nodow chyba sprzęty w tym skórzaną kanapę,drzwi itp ale jeśli twój pies jest przyzwyczajony że cię nie ma to dwie gdz nie zrobią różnicy

Gość gość
a moja siorka pracuje w małym biurze projektowym i bierze ze sobą kociaka,jej szef go uwielbia ,no ale to nie jest praca z klientem,no i nie w polsce