Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Czy według was komfort jakim jest posiadanie ładnego uzębienia jest jakąś zachcianką dla ludzi "próżnych" i paniuś które jedyne co robią to martwią się o swój wygląd? Od zawsze mam problem z zębami - przebarwienia, których nie da się usunąc ani wybielaniem ani żadnym piaskowaniem, pastą czy czymś takim. Nie da się. A wygląda to okropnie. Do tego stopnia, że wstyd otwierać buzię, uśmiechać się i ogólnie coś mówić. Nie przesadzam. Najlepsze jest to, że jak otwieram buzie/oddycham to te przebarwienia wtedy się pojawiają i zęby wwyglądają na okrutnie żółte przez nie.. Jest to dla mnie straszny dyskomfort i chce iśc do dentysty i zrobic cokolwiek byleby mieć zęby w jednym kolorze. Czy wedlug was jestem paniusią ktora za dużo chce i ma wymagania z kosmosu? :< Zalezy mi tylko,żeby nie wstydzić się uśmiechać i gadać do ludzi bez zasłaniania ust ręką..

Gość gość
Znam ten ból. Kobieto jak masz możliwość to zrób coś z tym. Ja po chemioterapii mam straszne żeby. Żółte dziurawe i ohydne. Dla mnie jedynym ratunkiem jest proteza Ratuj swój uśmiech i olewaj jak ktoś mówi ze jesteś lalunią. Najważniejsze żebyś była dumna ze swojego uśmiechu.

Gość gość
Hm, a szczerbata jesteś?