Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 urodziny pomysły dajcie

Polecane posty

Gość gość

Robie synkowi urodzinki na stadninie koni, ale od strony wyżywienia muszę przygotować wszystko sama. Bedzie 5 dziewczynek i 7 chłopcow. Macie jakieś pomysły na zabawę i przekąski. bedzie na pewno grill, z góry dziękuję

Gość gość
tort

Gość gość
nikt nie ma pomysłów:(

Gość gość
Dzieciaki uwielbiają szaszlyki z fileta z kurczaka i ananasa :)

Gość gość
o fajne dzieki moze coś jeszcze?

Gość Pyskata90
Na pewno przekąski typu, mini śmieszne kanapki a na nich uśmiechnięte buzki i zwierzątka, figurki z sera itp.może frytki? Dzieciaki lubią to co nie zdrowe :) Paluszki słone, jakieś chrupki. Soki przede wszystkim i woda nie gazowana. Poleciłabym kolorową galaretkę ale nie wiem czy masz miejsce żeby ją tam przetrzymać? Sałatka owocowa z bita śmietana.

Gość gość
Koreczki z warzyw i owocowe ,albo owocowa sałatka

Gość gość
Uśmiechnięte buźki i zwierzątka na kanapkach???????? Komuś się tu pomyliły urodziny czterolatka z tymi dla chłopca w wieku lat ośmiu :o :o 🖐️

Gość gość
chyba "w" stadninie a nie "na" :/

Gość gość
Też miałam to napisać, może jeszcze zrób im ciuchcie z parówek :D :D:D

Gość gość
Dzieci są różne, a szczególnie dziewczynki lubią takie fikuśne kanapki. Myślę że to dobry pomysł.

Gość gość
poliglotka? :D słownik wyrazów obcych kup w prezencie synowi, możesz podkradać i się wieczorami edukować :D :D :D

Gość gość
dziękuję za pomysły, już też wymyślałam różne rzeczy i upiekę dwa rodzaje mufinek, galaretka z musem truskawkowym w kubeczkach i bita śmietana /wezmę lodówkę samochodową/ potem szaszłyki z pianek, groszki, popcorn , paluszki i szaszłyki z owoców. a na grilla kiełbaska, właśnie te szaszłyki z piersi i ananasa/ dziękuję za pomysł/ bagietki czosnkowe i szaszłyki z pomidorków koktajlowych i ogórka kiszonego. , może jeszsze koreczki? boje się zeby za mało nie było, kanapki raczej nie., a co myślicie o tym co napisałam?

Gość gość
gość dziś Popieram ,też mnie takie wkoorfiaja :o X Jedzenie to w zasadzie mniejszy problem raczej ważniejsza jest atmosfera i atrakcje :) nie zapomnij o jakiejś muzyczce

Gość Pyskata90
Jest dobrze, nie szlej tak dzieciaki będą zajęte zabawą a jedzenie jak zwykle zostanie.

Gość gość
A mi się wydaje że za dozo :D niech się dzieciaki bawią ,a nie obzeraja:p ją proponuje jeszcze banany na grilu, jak z jednej strony opieczesz to przewraca są i otwierają skórkę i kladziesz kostki czekolady można potem dodać bita śmietanę w spreyu

Gość gość
dzieki dziewczyny!!!! buziaki