Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie sądzicie, że laurki dla facetów, to trochę dziwne prezenty ?

Polecane posty

Gość gość

Pytam, bo dzisiaj jest dzień ojca, no i moje dwie córeczki dały mojemu mężowi laurki, które zrobiły z moją pomocą. Jestem ciekawa, bo mi zwykle takie prezenty, jak kwiaty, laurki kojarzą się z prezentami dla dziewczyn, a co wy o tym sądzicie ?

Gość gość
nie nie sadze,uwazam ze to urocze i przeslodkie, dlaczego tylko mamy czy babcie maja dostawac laurki? :)

Gość gość
jak byłam mala to sama robiłam,nie przesadzaj

Gość gość
No wiesz laurki są w większości na różowo, m.in. serduszko, a po za tym czasami dużo w nich czułości, a to raczej kobietom sie powinno ją ukazywać

Gość gość
20:48 Ja robiłam, ale tylko mamie

Gość gość
gość dziś No wiesz laurki są w większości na różowo, m.in. serduszko, a po za tym czasami dużo w nich czułości, a to raczej kobietom sie powinno ją ukazywać xxx co to za podejscie?czlowiek to czlowiek..ty masz wiecej czulosci bo jestes kobietem, a ty nie bo facetem? no rozwalilo mnie....kazdy z nas tego potrzebuje to naturalna potrzeba jak przytulanie i bycie kochanym.

Gość gość
20:52 No ok, ale czułość raczej okazują faceci kobietom, jakoś nie wydaję mi się, żeby przy spotkaniach facetów jeden mówił do drugiego, ale masz piękny garnitur, czy np, ładną masz koszulę, a kobiety już gadają o takich rzeczach

Gość gość
Mój 6 letni syn tez zrobił dla taty laurke i bardzo się mojemu mężowi podobała. Co prawda nie była różowa i nie miała serduszek. Był na niej samochód a w samochodzie siedział tata. Myślę, że jakby córka tylko umiała juz robić laurki to mąż byłby również wzruszony. Myślę, że to kwestia podejścia a nie płci.

Gość gość
No dobrze, ale co innego samochodzik, a co innego różowe serduszka z czułymi słówkami